"Nav notikusi traģēdija." Vizla pirmo reizi komentē šķiršanos no Porziņģa

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Influencere Laura Vizla, kura trīs gadus bija kopā ar NBA zvaigzni Kristapu Porziņģi, pirmo reizi pastāstīja par abu attiecībām un šķiršanos. 

Vizla sniegusi interviju žurnālam "Santa", kur pirmo reizi atklāj abu attiecību aizkulises.

Kā izrādās, Porziņģis pirms vairākiem gadiem uzrunājis Vizlu "Instagram", taču viņa toreiz bija citās attiecībās, tāpēc uzreiz neatbildēja. 

Laika gaitā abi tomēr satikās. Vaicāta, kāda bija viņas vecāku reakcija, kad meitene paziņoja, ka brauks pie mīļotā uz Dalasu (toreiz Porziņģis spēlēja Dalasas "Mavericks" sastāvā - red.), Vizla atbild: "Mammai un tētim sākumā bija lielas acis. Bet es paskaidroju. Un patstāvīga taču esmu bijusi jau sen." Jau iepriekš ziņots, ka Vizla pēc devītās klases beigšanas sāka strādāt un kādu laiku pat dzīvojusi Londonā.

Runājot par dzīvi ASV, Vizla saka: "Biju atbalsts, uzturēju mājas, rūpējos, palīdzēju veidot ikdienu. (..) Sākumā Dalasā biju kautrīga, nācās vispirms apgūt, kā Amerika strādā. Piemēram, man patīk staigāt, skatīties arhitektūru, bet šīs pilsētas infrastruktūra nav domāta gājējiem, nav plašu ietvju. Vasarās tur ir ļoti karsti, tāpēc visi sēž mašīnās, ar auto aizbrauc uz kādu parku, tur tad arī staigā. (..) Vašingtonā jau jutos daudz drošāka, kad apzinājos – tagad te ir mana dzīve. Uzturējos tur visu pagājušo basketbola sezonu – no septembra līdz aprīlim."

Taču Porziņga "jaunajās mājās" Bostonā Vizla neatgriezās - kopš pērnās vasaras beigām viņi vairs nav kopā. Runājot par šķiršanos, Vizla saka: "Bet nav notikusi traģēdija, šo šķiršanos nevērtēju kā zaudējumu. Mēs viens otru ļoti cienām, viņš ir lielisks. Man bija jāpaiet malā, jāapsēžas un jāpadomā. Iespējams, esmu tāds cilvēks, kas vienmēr ļoti daudz ir koncentrējies uz citiem. Bet esmu jauna, un, lai būtu pa īstam laimīga, man ir svarīgi attīstīties. Bet grūti to izdarīt, ja dzīvo vairāk otram, nevis sev."

Vairāk lasi žurnāla "Santa" februāra numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu