VIDEO "Kurš Latvijā tā dzied?" Diona min latviešu dziesmas

CopyDraugiem X Whatsapp

8. martā tiks noskaidroti ikgadējās mūzikas ierakstu balvas "Zelta mikrofons" laureāti. TVNET sadarbībā ar balvas rīkotājiem un nominētajiem mūziķiem jau ceturto gadu pēc kārtas piedāvā spēli "Atrodi dziesmu!". Trešajā videoraidījumā mājīgajās TVNET biroja telpās viesojās dziedātāja Diona.

Dionas ieraksts "Marionete" šogad nominēts "Zelta mikrofona" balvai kategorijā "Labākā debija".

Visām albuma dziesmām gan vārdu, gan mūzikas autore ir pati Diona, un tās tapušas kā stāsti no laika gaitā iegūtās pieredzes, sajūtām un emocijām, no kā kopā būtu iespējams būvēt daļu mūziķes biogrāfijas.

“Šis ir ļoti liels solis manā mūzikas karjerā, par ko esmu ļoti sajūsmināta. Esmu ļoti gandarīta par paveikto un lepna, ka, neraugoties uz to, ka esmu vēl ļoti jauna un darbu pie albuma sāku pēc vidusskolas absolvēšanas, esmu spējusi izveidot albumu pati par saviem līdzekļiem, jo brīdī, kad šķita, ka finanses ir nepielūdzamas un daudz kas man nebūs iespējams, viss tomēr sāka notikt un izdoties. Tas lika man arī vairāk padomāt par to, ka arī šajā situācijā, plānojot, ko un kā darīt, lai piepildītu savu sapni par debijas albumu, biju kļuvusi par sava veida marioneti, bet, tiklīdz no šīm lelles saitēm atbrīvojos, es sapratu, ka viss ir iespējams,” atklāj Diona.

Spēles ideja ir vienkārša. Mēs esam sagatavojuši 10 savulaik "Zelta mikrofonam" nominētus pašmāju dziesmu fragmentus no dažādiem laikiem, un viesu uzdevums ir atminēt - kas konkrēto dziesmu izpilda un kāds ir tās nosaukums. Spēles dalībniekiem tiek dota arī viena papildiespēja - zvans draugam.

Kā veicās Dionai - skaties video!

Noskaties iepriekšējās sērijas ar Arti Dvarionas un Arni Račinski, kā arī Fiņķi un Patrishu!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu