VIDEO "Uztveram šo kā labu zīmi!" Grupa "Kautkaili" pārliecinoši uzvar latviešu dziesmu minēšanā

CopyDraugiem X Whatsapp

8. martā tiks noskaidroti ikgadējās mūzikas ierakstu balvas "Zelta mikrofons" laureāti. TVNET sadarbībā ar balvas rīkotājiem un nominētajiem mūziķiem jau ceturto gadu pēc kārtas piedāvā spēli "Atrodi dziesmu!". Ceturtajā videoraidījumā mājīgajās TVNET biroja telpās viesojās grupa "Kautkaili".

Nostalģiskā popa grupa "Kautkaili" (Kristīne Pāže, Didzis Bardo, Krists Krūskops) pērn laida klajā savu debijas albumu “Personas kods”, kas ticis nominēts balvai "Zelta mikrofons" kategorijā "Popmūzikas albums". Savukārt dziesma "Ļauj man" cīnīsies par "Labākās dziesmas" titulu.

"Šis ir pašterapeitisks attiecību albums – retrospektīvi pieredzes stāsti par sevi, līdzcilvēkiem un mūsu reizēm sarežģīto latviešu dabu. Tā ir vienvirziena biļete ceļojumā tuvāk sev pašam. Un kāds ir tavs personas kods?" saka grupas dalībnieki.

Spēles ideja ir vienkārša. Mēs esam sagatavojuši 10 savulaik "Zelta mikrofonam" nominētus pašmāju dziesmu fragmentus no dažādiem laikiem, un viesu uzdevums ir atminēt - kas konkrēto dziesmu izpilda un kāds ir tās nosaukums. Spēles dalībniekiem tiek dota arī viena papildiespēja - zvans draugam.

Noskaties iepriekšējos raidījumus ar Fiņķi un Patrishu, Dionu, kā arī Arti Dvarionas un Arni Račinski! 

Kā veicās grupai "Kautkaili" - skaties video!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu