FOTO Grupa "100Debija" aizrauj koncerta apmeklētājus ceļojumā uz "vecajiem labajiem 90-tajiem"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Nauris Veiss

Lai cik tas skanētu neticami, taču aizgājušās nedēļas nogalē, iespējams, populārākā Latvijas 90. gadu deju mūzikas grupa “100Debija” sniedza savu visu laiku pirmo oficiālo biļešu koncertu Rīgā.

Trīs nedēļas līdz pasākumam izpārdotā koncerta „DIMANTI IR!” vadmotīvs bija ceļojums laika mašīnā atpakaļ uz vairāk nekā ceturtdaļgadsimtu seniem notikumiem, kas mūzikas namā “Daile” tika realizēts, pateicoties gan to laiku “100Debijas” populārākajām dziesmām, gan piecu dažādu laiku pamatsastāvu dejotāju līdzdalībai programmas izrādīšanā uz skatuves.

Un, protams, pats galvenais – pustūkstoša grupas patiesāko fanu un atbalstītāju klātbūtne! Visu iepriekš minēto stiprināja “100Debijas” 90. gadu turneju oficiālā dīdžeja – DJ Japāņa autentiskā to laiku diskotēka, iesildoties pirms koncerta un tam noslēdzoties.

Vien daži komentāri sociālajos tīklos un vēstulēs:

“Jaudīgs koncerts un enerģiski dejotāji. Paldies par atgriešanos 90-tajos!”

“Super sajūta pārņēma, dzirdot un redzot to visu klātienē!”

“Gribēju pateikt LIELU PALDIES par koncertu. Ar sievu palikām 20 gadi jaunāki!”

“Tā laika mašīna tika iedarbināta… Vai pamanīji, cik zālē bija daudz laimīgu cilvēku? Reāli laimīgi, atgriezušies jaunībā! Fantastiski!”

Agris Semēvics: „Protams, šobrīd viss joprojām ir uz sakāpināti pozitīvām emocijām, taču es gribu apgalvot, ka šīs koncerts mūzikas namā “Daile” bija “100Debijas” visu laiku labākais koncerts…

Nekad neesmu saņēmis tik daudz un tikai labu atsauksmju! Es patiesi priecājos un esmu lepns par “100Debijas” šībrīža komandu, kurā katrs tās dalībnieks atkal ir atradis sevi skatuvei.

Manam lieldraugam DJ Japānim paldies par to, ka viņš pamanījās būt tāds, kā toreiz – garajās “100Debijas” 90. gadu turnejās. Tik īsts!!! Nu, un publika… Visi savējie! Un es zinu, ka daži šie savējie, dziesmai „Kā brīnums” skanot, raudāja! Personīgi man tas bija vakars, kura dēļ ir vērts dzīvot, skaidri apzinoties, ka dimanti IR!”

Bet šobrīd tik tiešam stāsts ir joprojām par to, ka “DIMANTI IR!” un ir arī laika mašīna, kura ceļotgribētājus laikā 13. aprīlī gaidīs Liepājas kultūras namā “Wiktorija” un 20. aprīlī – kultūras centrā “Ulbrokas Pērle”.

Bet tas vēl nav viss – šodien tiek izziņots pavisam jauns reiss laika mašīnā uz 90-tajiem. 27. septembris, lieliskais mūzikas nams “Daile”, jo “Dimanti IR!” un, kā apliecina Agris Semēvics, “šo mēs visi kopā nevis vienkārši atkārtosim, bet izbaudīsim vēlreiz – vai arī no jauna!”

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu