"Supernovā" iepazītās "Papīra Lidmašīnas" piesaka jaunu singlu no gaidāmā albuma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Papīra Lidmašīnas/Facebook

“Kad zvaigzne krīt uz galvas” ir grupas trešais singls no maijā gaidāmā studijas albuma, un tā vēstījums aicina pievērst uzmanību pozitīviem mirkļiem, kuros kāds negaidīts pārsteigums spēj izmainīt visus plānus un ieceres.

Grupa „Papīra Lidmašīnas” pastāv jau vairākus gadus, uzstājoties dažādos korporatīvos un publiskos pasākumos, tomēr tikai 2023. gadā ir pievērsusies savas mūzikas radīšanai. Līdz šim grupa ir izdevusi divus singlus no gaidāmā albuma: “Dejot laiks” un “Neaizej”. Februāra sākumā grupa piedalījās arī LTV dziesmu konkursa Supernova 2024 finālā ar dziesmu “Mind Breaker”.

“Šādi notikumi patiesībā atgadās bieži, tikai vai mēs tos spējam saskatīt ikdienas skrējienā? Iespējams, brīvdienu vakaros, malkojot tēju un mierīgu prātu atskatoties uz dienas vai nedēļas notikumiem, varēsim ieraudzīt kādas pozitīvas pārmaiņas, kuras pirms tam nemaz nemanījām,” stāsta grupas mūziķis Rihards Bērziņš.

Foto: Facebook/PapīraLidmašīnas

“Sākotnēji domājām izdot mini albumu, taču sapratām, ka dziesmu ir pietiekami daudz, lai izdotu pilnmetrāžas albumu. Darba vēl ir daudz, bet albuma rakstīšanas process ir aizraujošs un interesants, un jau tagad esmu priecīgs par paveikto. Atliek cerēt, ka arī klausītāji novērtēs mūsu dziesmas,” par albuma tapšanu stāsta Juris Ludženieks.

Grupas aktivitātēm iespējams sekot līdzi soctīklu platformās Facebook, Instagram un Tik Tok.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu