Maestro Raimonda Paula mazmeita vieš skaidrību par attiecībām ar Jūlija Krūmiņa mazdēlu (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Raimonda Paula mazmeita Monika Pedersena
Raimonda Paula mazmeita Monika Pedersena Foto: facebook.com/monikaivonne28

Maestro Raimonda Paula mazmeita kinoproducente Monika Ivonne nu atgriezusies Latvijā un sniegusi pirmo interviju žurnālam "Ieva". 

Monika intervijā atklāj, ka viņa uz Latviju atbraukusi viena. "Jā, jo arī iepriekšējās attiecības ir beigušās. Tā notiek. Ne viss vienmēr ir tā, kā gribētos. Turklāt ļoti biju pieķērusies domai, ka braukšu uz mājām, ka man te gribas audzināt savus bērnus, kad man tādi būs," atklāj viņa.

Kā zināms, viņa 2020. gadā paziņoja par saderināšanos ar scenāristu Maiklu Alojanu, bet 2022. gadā kļuva zināms, ka kāzas atceltas. Pēcāk Monika savos sociālajos tīklos lika noprast, ka viņai ir izveidojušās mīļas attiecības ar Londonā dzīvojošo mākslinieku Džeremiju Allenu.

Vaicāta, kādas ir viņas attiecības ar Jūlija Krūmiņa mazdēlu, ar kuru kopā nesen apmeklēja teātra pirmizrādi, viņa saka:

"Palīdzēju Jūlijam Krūmiņam sarīkot viņa slaveno 80 gadu dzimšanas dienas balli, biju viena no koordinatorēm. Tad arī iepazinos ar visu viņa ģimeni.

Lai gan zināju viņus no bērnības, vairs neatcerējos. Bet Jūlija mazdēlam, arī Jūlijam, ir ļoti forša draudzene. Vienkārši viņas tajā vakarā nebija - viņa nerunā latviski, līdz ar to skatīties izrādi latviešu valodā viņai nebija nekādas jēgas. Bet juniors - kā es saucu Jūlija Krūmiņa mazdēlu - atnāca, un man bija viegli ar viņu runāt angļu valodā."

Vairāk lasi žurnāla "Ieva" 28. februāra numurā!

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu