Šovu zvaigzne Jeļena atklāj amizanto stāstu, kā iepazinās ar savu vīru (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Šovu dalībniece Jeļena Karadžana, viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", atklāja, kā iepazinusies ar savu vīru. 

Izrādās, ka tolaik Jeļena bija viena devusies ceļojumā uz Turciju. Kādu vakaru viņa devusies uz fotosesiju, pēc kuras nolēmusi nobaudīt atspirdzinošu dzērienu kādā kafejnīcā pie jūras.

Pamanījusi simpātisku vīrieti, Jeļena apzināti sākusi pievērst sev uzmanību:

“Es ļoti skatījos viņa virzienā, sāku bīdīt glāzi šurpu turpu, izdvesu arī dažādas skaņas. Un tad jau viņš mani pamanīja, bet es – kautrīgi novērsos. Viņš saprata, ka vēlos ar viņu iepazīties. Atnāca pie mana galdiņa un sāka sarunu. Viņš izteica man komplimentu, ka man ir ļoti skaistas acis. Tā arī tas sākās...”

Jeļena gan atklāj, ka viss noticis palēnām. Pirmajās iepazīšanās dienās abi esot vien runājušies. “Viņš ir elegants, nāk no labas ģimenes un ir labi audzināts, tāpēc pirmajās tikšanās reizēs mums nekā nebija.” 

Braucot uz Latviju, Jeļenai vēl neesot bijusi pārliecība, ka viņš ir īstais. "Ir stereotipi, ka turki ir brunču mednieki. Es nebiju līdz galam pārliecināta, ka viņam ir nopietni nodomi." Jaunā sieviete arī lūgusi padomu vecākiem, pārrunājot vairākus apsvērumus. "Tā pat nav Eiropa, tā ir cita vide, cita reliģija!" saka Jeļena, tomēr beigās saņēmusi no ģimenes iedrošinājumu.

Kā zināms, abi apprecējās 2021. gada sākumā un drīz vien sagaidīja pasaulē pirmdzimto. 

Vairāk skaties 1188.lv!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu