Izvērtēti akcijai “Latvijas mediju valodas balva” pieteiktie dalībnieki

TVNET/LETA
Papildināts 11:36, 6. marts, 2024
CopyDraugiem X Whatsapp
Akcijas "Latvijas mediju valodas balva" vērtēšanas komisija
Akcijas "Latvijas mediju valodas balva" vērtēšanas komisija Foto: Valsts valodas centrs

Akcijā "Latvijas mediju valodas balva" noteikti 11 laureāti sešās kategorijās un astoņi veicināšanas balvu saņēmēji, informē Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) pārstāvji.

Kopumā ekspertu vērtējumam tika nodoti 76 balvas pretendenti, tostarp audiovizuālo mediju raidījumu vadītāji, periodikas izdevumi un interneta portāli.

Akcijas noslēguma pasākums un laureātu apbalvošana notiks piektdien, 22. martā plkst. 14.00. Pasākumu būs iespējams vērot tiešsaistē NEPLP "YouTube" un "Facebook" kontos, kā arī Valsts valodas centra sociālo mediju kontos.

"Latvijas mediju valodas balvas" mērķis ir noteikt, izvērtēt un apbalvot elektronisko plašsaziņas līdzekļu raidījumu vadītājus, kuri lieto kvalitatīvu latviešu valodu, kā arī periodiskās preses izdevumus un interneta ziņu portālus, kuros lietota kvalitatīva latviešu valoda.

Kā norādīts sadarbības memorandā "Latvijas mediju valodas balva", akcijas dalībnieki un vērtētāji ir: Latviešu valodas aģentūra, SIA "Tilde", SIA "LU Open Minded", Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultāte un Rakstniecības un mūzikas muzejs

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu