Kristena Stjuarte atklāj, kādas zvaigznes piedalīsies viņas Latvijā uzņemtajā filmā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu aktrise, filmu sāgas "Krēsla" zvaigzne Kristena Stjuarte, viesojoties raidījumā "The Late Show with Stephen Colbert", apstiprināja, ka uzņems savu jaunāko filmu Latvijā. 

Stjuarte februāra beigās ieradās Latvijā, lai meklētu vietas savas jaunās filmas – biogrāfiskās drāmas "The Chronology of Water" – uzņemšanai. 

Nu viņa sarunu šova vadītājam Stīvenam Kolbertam apstiprināja, ka filma patiešām tiks uzņemta Latvijā. "Es par šo filmu domāju jau sešus septiņus gadus. Es nezinu, vai tā būs laba, bet es par to ilgi esmu domājusi. Mēs filmēsim Latvijā. Tur piedalīsies Imodžena Pūtsa un Tora Bērča. Es šobrīd esmu pārņemta ar to."

Kā zināms, Tora Bērča plašāku atpazīstamību ieguva 1999. gada kinolentē "Amerikāņu skaistums" (American Beauty), bet Imodžena Pūtsa ir angļu aktrise, kura izlauzās kino lauciņā 2005. gada filmā "V ir vendeta" (V for Vendetta).

Atgādinām, ka februāra beigās par sociālo tīklu hitu kļuva kadrs, kur Stjuarte pozē kādā Ikšķiles restorānā.

Toreiz restorāna "Brandīns" vecākā viesmīle Sindija Maštalīre izdevumam "Kas Jauns" atklāja, ka Stjuarte no ēdienkartes izvēlējusies restorāna topa ēdienus – brieža tartaru un Tom Yum zupu. Kā dzērienu viņa baudījusi svaiga ingvera un piparmētru tēju.

Holivudas aktrise bijusi pieklājīga, laipna un pozitīva, sasveicinājās ar personālu un vēlāk pateicās par ēdienu un uzņemšanu, kā arī neatteica nofotografēties, sacīja viesmīle.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu