"Ierēdņi nav sausiņi!" NMPD direktore Cipule par dalību šovā "Balss maskā"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Liene Cipule šovā "Balss maskā"
Liene Cipule šovā "Balss maskā" Foto: publicitātes

Šova "Balss maskā" septītajā raidījumā tika atmaskots Papagailis, zem kura maskas slēpās Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) direktore Liene Cipule. 

Raidījumā "900 sekundes" Cipule atklāja, kādas ir emocijas, atstājot šovu. "Man jāsaka, ka es biju domājusi izkrist daudz ātrāk, ņemot vērā, ka man nav nekādas pieredzes ne dziedāt, ne kustēties uz skatuves," tā Cipule.

Viņa gan uzsver, ka nenožēlo dalību šovā, un šo pieredzi sauc par brīnišķīgu. 

"Jā, es domāju, ka mana profesionālā darbība mani ierobežo, un man bija vajadzīgas dažas dienas. Taču šī ir fantastiska iespēja, un tās nevajag laist garām nekad – vajag mēģināt!" par aizņemto grafiku darbā un dalību šovā teic Cipule.

"Es gribu uzsvērt, ka dienests noteikti nav saistīts ar šo manu pasākumu, un nekādā mērā tas nevar tikt ietekmēts, jo dienests strādā 24/7, lai ko es darītu," uzsver viņa.

Cipule smiedamās prāto, ka diena pēc izstāšanās no šova varētu būt visai interesanta, jo savu dalību šajā avantūrā viņai izdevies noslēpt gan no saviem komunikācijas cilvēkiem, gan pašas Veselības ministrijas.

"Ar šo es gribu parādīt, ka ierēdņi nav sausiņi!" tā Cipule.

Atgādinām, ka līdz šim atklātas jau septiņas maskas – pirmajā raidījumā atmaskoja Virtuli, kas bija dīdžejs un pasākumu vadītājs Magnuss Eriņš, otrajā raidījumā tika atmaskots Fēnikss, par kuru bija maskējusies modele, TV un radio personība Māra Sleja, trešajā raidījumā atmaskoja Mutantu, un zem Mutanta maskas slēpās hokejists Jēkabs Rēdlihs, savukārt ceturtajā raidījumā tika atmaskots Sams – šovmenis Mārtiņš Kozlovskis jeb Kozmens. Piektajā raidījumā maska krita Bebram – pasākumu vadītājam Arvim Zēmanim, sestajā atklājās Burvis – horeogrāfs Agris Daņiļevičs, un nu Papagailis, kura tēlā iejutās NMPD direktore Liene Cipule.

Vairāk skaties video!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu