Dziedātāja Loreta Māliņa aicina uz debijas minialbuma “Lidmašīnas ostā” atvēršanu

TVNET
Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 24. maijā, plkst. 20.00 dziedātāja Loreta Māliņa aicina uz kultūrtelpu “Northern Grip” (Krišjāņa Barona ielā 44), kur notiks viņas debijas minialbuma “Lidmašīnas ostā” atvēršanas svētki. Ieeja pasākumā bez maksas. Mūziķes debijas veikums būs pieejams arī digitālajās straumēšanas platformās.

Minialbumā, kas vēsta par mūziķes piedzīvotajiem mirkļiem un emocijām, iekļauti ne tikai jau iepriekš iznākušie singli, bet arī pavisam jauna dziesma. “Katra dziesma, katrs vārds un skaņa šajā minialbumā ir kā pieskāriens, cerība no laimes un reizēm no bailēm dziedoši trīcošas sirds. Par mirkļiem un izjūtām, kuras mani izveidojušas kā plastilīna cilvēciņu. Par tādu cilvēku, kāda esmu šodien un tagad,” stāsta Loreta.

“Lidmašīnas ostā” dziesmas tapušas sadarbībā ar producentu Matīsu Jāni Berzinski. "Sadarbība ar Loretu man vienmēr sajūtu ziņā ir bijusi patīkama un viegla, arī šī reize galīgi nav izņēmums. Loreta ne tikai ir spējīga pieiet lietām ar lielu nopietnību, bet arī prot par tām pasmieties, paskatoties uz situāciju no malas, ko arī varam saklausīt minialbumā," stāsta Matīss.

Dziesmu vārdu autore ir ne tikai pati Loreta, bet arī Jans Ikes (“Horizonts“), Jānis Niedra (“Tu vēl būsi mans draugs”) un Ance Stafecka (“Lidmašīnas ostā”). Albuma vizuālo noformējumu veidojusi Arta Upmane.

Minialbums “Lidmašīnas ostā” no 24. maija būs pieejams arī digitālajās straumēšanas platformās.

Loreta Māliņa ir mūziķe no Madonas, kura savā mūzikā ietekmējusies no tādiem mūziķiem kā Aija Andrejeva, grupas “Astro’n’out”, “The Sound Poets” un citiem. Savas muzikālās gaitas sākusi tīņa gados, kad pašmācības ceļā apguva ģitārspēli. Tālāk tās attīstīja ar kaverdziesmu izpildīšanu dzimšanas dienās, kāzās un nometnēs, kur arī tapa pirmās pašas rakstītās dziesmas.

Nepalaid garām!

Uz augšu