Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Kokteilis ar slavenību Tiktokeris Aleksejs Stepanovs gatavo kafijas kokteili "9 no rīta"

Ja tev šķiet, ka uzjaukt kokteili nav nekāda lielā māksla, tad tu maldies. Protams, savienot rumu ar kolu var katrs, bet, ja vēlies iemācīties pagatavot ko sarežģītāku, ar sastāvdaļu saliešanu vienā glāzē būs par maz, jo ir gana daudz knifiņu, kurus zina tikai pieredzējuši bārmeņi. Lai kļūtu par kokteiļu pavēlnieku, TVNET rubrikā "Kokteilis ar slavenību" kopā ar bārmeni Linardu Grundmani un influenceri, tiktokeri Alekseju Stepanovu iemācies pagatavot kafijas kokteili "9 no rīta".

Lai tu kopā ar Mārtiņu un Alekseju varētu soli pa solim pagatavot kokteili "9 no rīta", vispirms sarūpē šādas sastāvdaļas:

  • 40 ml "Klondaika" degvīna;
  • 20 ml "Kahlua" liķiera;
  • 10 ml "Monin" baltās šokolādes sīrupa;
  • 40 ml cold brew kafijas koncentrāta;
  • Kafijas pupiņas dekoram.

Lai uzzinātu, kādus dzērienus ir iecienījis Aleksejs un kā viņam Linarda virsvadībā veicās apgūt bārmeņu trikus un kokteiļu gatavošanas mākslu, noskaties video!

Foto: Aleksejs Stepanovs mācās pagatavot kafijas kokteili.

***

"Klondaika Cafe" piedāvā nesteidzīgu atpūtu kādā no 17 atpūtas un izklaides vietām 13 lielākajās Latvijas pilsētās. Tur vari nobaudīt gardus dzērienus, tiešraidē sekot līdzi aktuālajiem sporta notikumiem, kā arī nogaršot kādu no piedāvātajiem ēdieniem.

Raksts tapis sadarbībā ar "Klondaika Cafe".

Uz augšu