Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Kokteilis ar slavenību "Dziļi violets" puiši parāda, kā taisāms "Seksiņš pludmalē"

Ja tev šķiet, ka uzjaukt kokteili nav nekāda lielā māksla, tu maldies. Protams, savienot rumu ar kolu var katrs, bet, ja vēlies iemācīties pagatavot ko sarežģītāku, ar sastāvdaļu saliešanu vienā glāzē būs par maz, jo ir gana daudz knifiņu, kurus zina tikai pieredzējuši bārmeņi. Lai kļūtu par kokteiļu pavēlnieku, TVNET rubrikā "Kokteilis ar slavenību" kopā ar bārmeni Linardu Grundmani  un grupas "Dziļi violets" dalībniekiem Valteru Osi un Nauri Brikmani iemācies pagatavot kokteili "Seksiņš pludmalē".

Lai tu kopā ar mūziķiem un Linardu varētu soli pa solim pagatavot kokteili "Seksiņš Pludmalē", vispirms sarūpē šādas sastāvdaļas:

  • 40 ml Klondaikas degvīna;
  • 10 ml Peachtree liķiera;
  • 10 ml aperola;
  • 40 ml apelsīnu sulas;
  • 40 ml dzērveņu sulas;
  • Pitaijas čipsu dekoram.

Lai uzzinātu, kādus kokteiļus ir iecienījuši Valters un Nauris, un kā viņiem Linarda virsvadībā veicās apgūt bārmeņu trikus un kokteiļu gatavošanas mākslu, noskaties video!

Foto: grupas "Dziļi violets" dalībnieki mācās pagatavot kokteili "Seksiņš pludmalē".

***

"Klondaika Cafe" piedāvā nesteidzīgu atpūtu kādā no 17 atpūtas un izklaides vietām 13 lielākajās Latvijas pilsētās. Tur vari nobaudīt gardus dzērienus, tiešraidē sekot līdzi aktuālajiem sporta notikumiem kā arī nogaršot kādu no piedāvātajiem ēdieniem.

Raksts tapis sadarbībā ar "Klondaika Cafe".

Uz augšu