VIDEO "Nav divu Tomu" piedāvā atvaļinājumu sezonas "Video rasolu" no savu epizožu arhīva

Vasara patiešām ir atvaļinājumu laiks. Kādam tā ir tikai viena diena, citam – teju mēnesis. Viss atkarīgs no individuālajām vēlmēm un iespējām. Atpūtas sezona skārusi arī podkāstu “Nav divu Tomu”, kuru veido gan vārda, gan spalvas brāļi – portāla TVNET publicists Toms Lūsis un kultūras redaktors Toms Treibergs.

Mēdz teikt, lai kaut kas izdotos, tas jādara ilglaicīgi un regulāri. Tālab, neskatoties uz to, ka Toms Lūsis vēl arvien relaksējas atvaļinājumā, raidījuma regulārā gaita – tikties ar saviem skatītājiem katru otro piektdienu – nedrīkst apstāties un “buksēt”.

Šoreiz piedāvājam mūsu skatītājiem un lasītājiem nelielu “Video rasolu”, kurš nav gluži uzskatāms par “The Best Of” epizožu virknējumu. Jāatzīst, ka dažas no izvēlētajām tēmām aizvadīto nedēļu un mēnešu gājumā podkāstā ir izrādījušās ar krietni smagāku svaru, nekā to cēlājiem sākotnēji šķitis, tādēļ arī to izrisinājums šad tad prasījis ilgāku ētera laiku.

Ja šajā segmentā pagadījies arī kas humorpilns, to grūti atdalīt no konteksta un pasniegt kā atsevišķu komentāru vai joku – un tomēr pa kādam nedarbam, pārskatot aizvadītās sērijas, ir izdevies atrast. Galu galā tāda ir podraižu specifika – reti kad to garums ir stingri definēts minūtēs un sekundēs, kā tas mēdz būt, piemēram, “dzīvās” televīzijas darbībā, kurā laika plānojums sastādīts skrupulozi un matemātiski līdzsvaroti. Tādējādi arī sarunas gaita ir nesteidzīgāka un tās iekšējie vēstījumi sarežģītāk nodalāmi cits no cita.

Kopumā līdz šim brīdim pie tiešsaistes žurnāla TVNET+ abonentiem nonākušas 12 “Nav divu Tomu” epizodes, kā arī divi speciālizlaidumi: ceļavārdu un prognožu mini-epizode pirms dziedātāja Dona starta Eirovīzijas dziesmu konkursā Malmē, Zviedrijā un otrs īpašais raidījums, kurā abi kolēģi analizēja Latvijas politisko spēku un mazspēku piedāvājumu Eiropas Parlamenta vēlēšanām.

Raidījuma mājvieta portālā TVNET atrodama šajā sadaļā.

Nepalaid garām!

Uz augšu