Šodienas redaktors:
Krista Garanča

GACHO un “Singapūras Satīns” apvienosies lielkoncertā Jelgavā

Foto: Publicitātes foto

Viena no Latvijas hiphopa skatuves leģendārākajām un spožākajām zvaigznēm GACHO aicina uz lielkoncertu Jelgavā piektdien, 20. septembrī, kur vienā koncertā uzstāsies kopā ar supergupu “Singapūras Satīns”.

Jau vairāk kā 25 gadus mūziķis GACHO pulcē sava talanta cienītājus, un arī šajā koncertā klausītājiem būs iespēja piedzīvot GACHO unikālo, enerģijas un emociju bagāto uzstāšanos ar jau tik ļoti klausītāju iemīļotajiem hitiem, kas iedvesmo, uzlādē un aizrauj.

Foto: Publicitātes foto

Koncerta apmeklētāji varēs dziedāt un dzīvot līdzi tādiem skaņdarbiem kā “Mūžam jauns”, “Tava pasaule”, “Meitene” un citiem, kas noteikti ir ikviena GACHO fana dziesmu atskaņošanas sarakstā.

Foto: Publicitātes foto

Savukārt supergrupa “Singapūras Satīns” ir viena no spilgtākajām un populārākajām repa apvienībām Latvijā, kas izceļas ar savu eksplozīvo enerģiju un unikālo stilu. Ar saviem daudzveidīgajiem muzikālajiem eksperimentiem, kurus raksturo dziļi un asprātīgi teksti, dinamiski bīti un aizraujoša performance, izpelnījusies plašu atzinību un popularitāti starp dažāda vecuma klausītājiem.

Daudzi grupas hiti, piemēram, “Uz seen”, “Piededzini mann” un "Planēta: Pritons", ir kļuvuši par neiztrūkstošu sastāvdaļu arī daudzos pasākumos un ballītēs. Grupa regulāri piedalās lielākajos Latvijas mūzikas festivālos un koncertos. Arī šajā koncertā, ar garantiju, grupas enerģija un harisma, neatstās vienaldzīgu un liks dziedāt un dejot līdzi, radot aizraujošas emocijas.

Koncerts notiks piektdien, 20.septembrī plkst. 20.00, Jelgavā, Zemgales Olimpiskajā centrā.

Biļetes uz koncertu pieejamas visās "Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietās un tīmeklī.

Nepalaid garām!

Uz augšu