Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Nākamgad Lietuvā un Igaunijā uzstāsies Kailija Minoga (4)

Foto: Reuters/ScanPix

2025. gada jūnijā Kauņā un Tallinā uzstāsies globālā mūzikas ikona Kailija Minoga.

Koncerti notiks 20. jūnijā Kauņas "Žalgiris" arēnā un 21. jūnijā Tallinā, "Unibet" arēnā.

Minoga viesosies Baltijā jaunās koncerttūres "Tension" ietvaros.

Austrālijas mūzikas zvaigzne cienās fanus ar saviem jaunākajiem hitiem, tostarp dziesmām no sava jaunā albuma "Tension", kā arī hitiem no savas iespaidīgās karjeras.

Biļetes uz Kailijas Minogas "Tension" turnejas koncertu būs pieejamas no 18. oktobra.

Kailija Minoga ir patiesa mūzikas leģenda, kura ieraksta un izpilda hitus jau vairāk nekā 35 gadus. Sākot aktrises karjeru Austrālijas televīzijas seriālā "Neighbours", viņa drīz vien kļuva par vienu no slavenākajām un veiksmīgākajām popmāksliniecēm pasaulē. Viņas pirmais singls "Locomotion" (1987) guva milzīgus panākumus, un turpmākā dziesma "I Should Be So Lucky" padarīja viņu par starptautisku zvaigzni.

Kailijas karjeru raksturo neticami sasniegumi: visā pasaulē pārdoti vairāk nekā 80 miljoni ierakstu, 34 populārākie 10 hiti Apvienotajā Karalistē un daudzas atzinības, tostarp "BRIT" un "Grammy" balvas. Viņa ir ieguvusi arī Lielbritānijas karalienes Elizabetes II zelta medaļu par nopelniem mākslā. 2023. gadā izdotais singls "Padam Padam" ātri vien kļuva par sensāciju un saņēma pasaules atzinību.

"Tension" ir enerģija un emocijas, kas apvienotas vienā koncertā, kurā fani varēs dzirdēt ne tikai jaunas dziesmas, bet arī senus favorītus, piemēram, "Can't Get You Out of My Head", "Love at First Sight" un "Spining around". Katrs Kailijas koncerts ir pazīstams ar savu izcilo izpildījuma līmeni, iespaidīgajiem skatuves tērpiem un nevainojamo horeogrāfiju, padarot to par notikumu, kuru fani noteikti nevēlēsies palaist garām.

Uz augšu