Pašmāju mūziķi devušies apciemot Valteru Frīdenbergu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Latviešu rokgrupa «Laime pilnīga» ceļā uz pasaules čempionātu hokejā Dānijā piestājuši Vācijā, lai apciemotu mūziķi un TV seju Valteru Frīdenbergu, kurš turpina cīņu ar vēzi Šaritē klīnikā Berlīnē.

«Satikām Valču pa ceļam uz Heringu Dānijā!» satikšanos komentē grupa.

Aprīlī sarunā ar TVNET Frīdenbergs atklāja, ka ir pozitīvi noskaņots un ārstēšanas process virzās un priekšu: «Neņemot vērā to, ka vēl daudz kas ir jādara un daudz kas ir priekšā [ārstēšanas ziņā], pašsajūta salīdzinoši ir ļoti laba. Beidzot varu izkustēties ārpus mājas, ne tikai sēdēt dīvānā. [..] Tur viss ir ļoti augstā līmenī – gan ārstu, gan apkalpojošā personāla un medmāsu kompetence ir ļoti augsta. Paldies tiem, kas mani uzņēmuši un tiem, kas palīdzēja tam notikt.»

Kā jau ziņots, 2016. gadā, veicot veselības pārbaudes, tautā iemīļotajam mūziķim Valteram Frīdenbergam tika atklāts vēzis. Mūziķim tika veikti vairāki ķīmijterapijas kursi un operācija Latvijā, tomēr pērnā gada vasarā slimība atgriezās, tāpēc tika pieņemts lēmums turpināt ārstēšanos Šaritē klīnikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu