Bordeina ķermenis kremēts Francijā; par nelaimi nekas nav liecinājis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Kā liecina televīzijas kompānijas CNN publiskotā informācija, slavenā TV pārraižu vadītāja un ASV šefpavāra Entonija Bordeina ķermenis 13. jūnijā tika kremēts Francijā. Viņa pelni tiks nogādāti ASV 15. jūnijā. Pēc Bordeina nāves viņa draugi un kolēģi pastāstīja par šefpavāra pēdējām dzīves dienām.

Kā izdevumam «People» norādīja šefpavārs Žans Īvs Šilingers (Jean-Yves Schillinger), viņš Bordeina uzvedībā nav saskatījis neko neparastu. «Viņš bija pilnīgi normāls. Tāds pats kā parasti.»

Bordeins ar savu labāko draugu šefpavāru Ēriku Ripertu ieradās Francijā, lai filmētu jaunāko šova «Parts Unknown» epizodi par labākajiem valsts restorāniem, vīna darītavām un amatniecībām Francijas-Vācijas robežā.

Lai gan Šilingers pirms tam nebija Bordeinu redzējis vairākus gadus, viņš šefpavāru labi pazina kopš viņa restorāna Ņujorkā atvēršanas. Pēc divu stundu šova epizodes filmēšanas Šilingers pavadīja Bordeinu un Ripertu uz tuvējo alus dārzu Vācijā.

«Mēs otrdien kopā devāmies uz Freiburgas alus dārzu, divas stundas runājot, runājot un runājot par ļoti dažādām tēmām. Es biju pārsteigts, cik atpazīstams viņš ir Vācijā. Cilvēki, viņu ieraugot, nāca klāt, lūdza autogrāfus un kopīgas fotogrāfijas. Tas bija pārsteidzoši, jo Francijā viņu neviens nezināja, bet Vācijā viņa šovs ir ļoti populārs,» intervijā atklāja Šilingers.

«Viņam viss bija kārtībā, viņš izturējās gluži tāpat kā televīzijā. Es nekad nevarētu iedomāties, ka pēc pāris dienām viņš izdarīs pašnāvību.»

Bordeina kolēģe Krīstine Speisere pastāstīja, ka bija norīkota filmēt «Parts Unknown» piektdienas rītā, kad šefpavārs tika atrasts miris viņa viesnīcas numurā. Saskaņā ar Speiseres teikto televīzijas komanda bija izveidojusi nepieciešamo filmēšanas laukumu āra tirgū, gaidot pulksten 10:00 ierodamies Bordeinu un Ripertu.

«Man tas bija kaut kas milzīgs. Tas būtu liels gods satikt šefpavāru Bordeinu,» atzina Speisere. «Cilvēki zināja, ka viņš ieradīsies tirgū, un viss bija gatavs filmēšanai. Tomēr tad atbrauca producenta asistents un paziņoja, ka ir «liela problēma». Pēc tam sajūta bija tāda, it kā būtu iespēris zibens. Mēs visi vienkārši sēdējām uz zemes.»

Intervijā ar «New York Times» Bordeina māte Gledisa atklāja, ka Riperts, kurš šefpavāru atrada pakārušos viesnīcas numuriņā, viņai atzinis, ka Bordeins pēdējās dienās bijis «tumšā noskaņojumā», taču nevienam nav bijušas aizdomas, ka viņš domātu par pašnāvību.

Kā ziņots iepriekš, Bordeins 61 gada vecumā Francijā, Elzasas ciematā Kaizersbergā tika atrasts miris savā viesnīcas numuriņā, pakāries halāta jostā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu