«Ērkšķu» šova uzvarētāja Krista balvu atdod lombardā un Latvijā izvēlas nestrādāt

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Sociālajā šovā «Caur ērkšķiem uz..» iepazītā panku meitene Krista raidījuma laikā nebeidza pārsteigt ar savu skarbo uzvedību, kā arī sirdi plosošu atklātību, stāstot gan par bojā gājušo māsu, kura bijusi viņas uzticības persona, gan sarežģītajām attiecībām ar dēliņa Merilina tēti. Jau iepriekš izskanējušas baumas, ka Krista pēc raidījuma beigām, pametusi Latviju un devusies uz Angliju. Sociālā šova speciālizlaidumā, kas pie «STV Pirmā!» skatītājiem nonāks jau 4. janvārī, plkst. 21:00, tiks atklāts, kā pusgadu pēc projekta beigām klājas visām dalībniecēm, tai skaitā Kristai.

«Ir jāmaina vide, jo Latvijā ir visi mani draugi, tusiņi un dzerstiņi. Man ir tieši jānozūd, jāpamēģina kaut kas cits. Jāiziet no savas komforta zonas, lai kaut kas mainītos,» saka Krista.

Viņa atklāj, ka uz šādu soli sievieti pamudinājusi mīlestība pret savu dēlu un vēlme viņam nodrošināt laimīgu dzīvi. «Es gribu, lai Merilinam viss ir pēc iespējas labāk. Tāpēc, kamēr es pati nebūšu nokārtojusi savu dzīvi, tikmēr es nevarēšu audzināt savu dēlu».

Kristas dēls tika izņemts no ģimenes un ievietots Krīzes centrā, bet šobrīd viņas draugam ir atjaunotas aprūpes tiesības un mazais atkal dzīvo pie viņa. «Es saprotu, ka šobrīd Merilinu atpakaļ nedabūšu, tāpēc gribu nokārtot savu dzīvi Anglijā un pēc tam viņu mēģināt dabūt,» apņēmības pilna ir jaunā sieviete.

Krista balvā saņēma darba vietu peintbola parkā, taču iespēju beidzot strādāt algotu darbu un nostāties uz savām kājām, tā arī neizmantoja – uz darbu ieradās vien pāris reizes, turklāt krietni dvakojot pēc alkohola. Arī raidījumā saņemto balvu – planšetdatoru – jaunā sieviete jau pēc pāris dienām atdevusi lombardā.

«Ja godīgi, vienīgais, kas viņas dzīvē šobrīd ir mainījies, ir vide. Un tas, kam viņa tagad sēž uz kakla,» par Kristas dzīvi skarbu viedokli pauž šova dalībniece Laima, kurai šova laikā bija izveidojušās īpaši labas attiecības ar Kristu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu