Seriāla «Intrigante» zvaigzne Eds Vestviks apsūdzēts izvarošanā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Holivudā sācies kārtējais seksa skandāls! Par izvarošanu savā portāla «Facebook» profilā paziņojusi aktrise Kristīna Kohena, kura apgalvo, ka pirms trīs gadiem to izvarojis seriāla «Intrigante» aktieris Eds Vestviks.

Aktrise stāsta, ka viņu un Edu iepazīstinājis kāds producents, kurš tajā laikā bijis viņas mīļotais vīrietis.

Drīz vien aktieris sācis izteikt sievietei dažādas seksuālas piezīmes, viņa vēlējusies doties prom, bet mīļotais teicis, ka tiem vēl jāuzkavējas, tāpēc, lai nebūtu jāklausās seksuāli jociņi Kristīna devusies uz blakus istabu pasnaust.

#tbt post Calamigos Ranch ?

A post shared by Kristina Cohen (@kristinamariecohen) on

No miega jaunā aktrise pamodusies jūtot, ka Eds atrodas viņai virsū, bet tā rokas aiztiek viņas intīmās vietas. Sieviete lūgusi, lai aktieris apstājas, mēģinājusi pretoties, bet Vestviks bijis pārāk spēcīgs.

Slavenība saņēmis Kohenas galvu, to kratījis, žņaudzis un atkārtojis, ka vēlas viņu, no bailēm Kristīna sastingusi un nav spējusi pakustēties līdz Eds pabeidzis iesākto.

Vēlāk aktrises mīļotais paziņojis, ka viņa pati ir vainīga, ka viss noticis abpusēji un ja viņa dosies uz policiju, tad Vestviks iznīcinās viņas karjeru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu