«Dievišķā matrice» joprojām aktuāla

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Apgāds «Lietusdārzs» atkārtoti laidis klajā laikraksta «New York Times» publicista Grega Bardena (Gregg Braden) pasaulslaveno grāmatu «Dievišķā matrice».

Jau desmit gadus tā palīdz lasītājiem meklēt atbildes uz dzīves izvirzītajiem lielajiem jautājumiem. Pa šo laiku sarakstīts un izdots milzums dažādu darbu, kas risina līdzīgas tēmas un pat ir balstīti Grega Bradena skatījumā. Tomēr «Dievišķā matrice» ir saglabājusi savu īpašo vietu citu izdevumu vidū un joprojām sniedz lasītājam iespēju rast ceļu arvien sarežģītākajā pasaulē.

Analizējot dažādas senatnes mācības par pasaules uzbūvi, kā arī visjaunākos mūsdienu zinātnes meklējumus, autors, ka visa avots ir dievišķā matrice.

Pakāpeniski atklājot, ka dievišķajā matricē mēs, cilvēki, esam reizē mākslinieki un audekls, krāsas un otas, viņš mudina lasītāju arvien augstāk novērtēt savu vērtību un iespējas.
Foto: publicitātes

Ieguvis lielu prasmi un popularitāti, rakstot laikrakstā «New York Times», autors prot vienkārši pastāstīt par sarežģītiem eksperimentiem kvantu fizikā un citās zinātnes jomās, kā arī aizraujoši aprakstīt hopi cilts indiāņu un seno Indijas iedzīvotāju priekšstatus par visumu. Taču viņa lielākā veiksme saistīta ar spēju bagātīgu informāciju pakļaut emocionālam vēstījumam, kas tieši un silti uzrunā lasītāju. Tāpēc grāmata labi der cilvēka personīgās harmonijas meklējumiem. Vienlaikus autoram rūp visas cilvēces problēmas (globālā sasilšana, kari, slimības utt.), un viņš rāda iespēju, kā tikt ar tām galā.

Darba lielākā vērtība ir spēja lasītājam likt domāt par dienišķā un dievišķā nedalāmību. Turklāt grāmata vieš dzīvesprieku, vairo garīgo spēku, mudina būt aktīviem.

Šī ir aizraujoša un pacilājoša lasāmviela tiem, kurus interesē realitātes uzbūves principi un mūsu vieta tajā. Grāmatas lasītājs gūs ierosmi meklēt atbildes uz mūžveciem jautājumiem, kā arī, iespējams, atrast atbildes uz tiem.

Grāmatu tulkojusi Dace Vanaga.

www.lietusdarzs.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu