Ar regeja ritmiem «Rīga TV24» ieskandina jauno sezonu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtinš Otto

21. septembrī ar vētrainu ballīti tika nosvinēta televīzijas kanāla jaunās sezonas atklāšana, kā jau ierasts, «Rīga TV24» jauno sezonu atzīmē ar ugunīgu ballīti, kurai netraucē pat lietus.

Viesi uz ballīti ieradās ar dāvanām, kā nekā ielūgumā bija teikts, ka līdzi jāņem malkas pagales, kā nekā ugunskurā tika vārīta vakara īpašā zupa un, atnesot pagali, ikviens tika iesaistīts zupas tapšanas procesā. Zupa ne tika sasildīja ikvienu pasākuma apmeklētāju, bet arī sniedza dzīvei asumiņu, kā nekā pavāri Elmārs Tannis un Roberto Meloni nežēloja piparus.

Viesi baudīja zupu, nodevās saviesīgām sarunām, malkojot šampanieti un runājot ar «Rīga TV24» raidījumu vadītājiem par viņu iecerēm jaunajai, nu jau ceturtajai telekanāla sezonai.

Vakara izskaņā beidzās arī lietus un, pateicoties Horena dziedājumam, ikviens viesis varēja dejot un atcerēties vasaru, atgriežoties tajā, pateicoties regeja ritmiem. Vēlāk dīdžeja spēlētās mūzikas pavadībā viesi līdz pat rīta gaismai varēja nodoties trakām dejām!

Vakara kulminācija bija krāšņs salūts, ko viesi pavadīja ar aplausiem un ovācijām.

Ballīti apmeklēja tādi sabiedrībā zināmi cilvēki kā modes mākslinieks Kašers, dziedātājs un raidījumu vadītājs Andris Kivičs, dziedātāja un aktrise Vita Baļčunaite, pavārs Elmārs Tannis, iluzionistu Pecolli ģimene, grupas «Flame&The Rolltones» līderis Atis Zviedris, aktieris Jānis Paukštello, vokālais pedagogs Edgars Kramiņš, kā arī «Rīga TV24» «sejas» Roberto, Lelde Lietaviete un Aivis Ceriņš.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu