Dziedātāja Dženeta Džeksone laulības laikā jutusies kā cietumniece

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dziedātāja Dženeta Džeksone februārī, mēnesi pēc dēla dzimšanas, paziņoja, ka izlēmusi šķirt savu piecus gadus ilgo laulību ar uzņēmēju Visamu Al Manu. Izrādās, sieviete visu laulības laiku jutusies kā cietumā un tika pilnībā izolēta no draugiem un ģimenes.

Dženetas Džeksones brālis Rendijs intervijā teicis, ka četrdesmit divus gadus vecais miljonārs nepārtraukti vārdiski aizvainojis māsu, centies sagraut tās pašvērtību, parādīt, ka viņa neko nespēj, ka ir niecība un par visu, kas viņai ir, tai jābūt pateicīgai tikai viņam.

Pāris iepazinās uzreiz pēc Maikla Džeksona nāves, tajā laikā Dženetai papildus bijušas naudas grūtības un uzņēmējs tai palīdzējis samaksājot parādus, piedevām Džeksone pēc septiņu gadu ilgām attiecībām bija izšķīrusies un tiecās pēc stabilitātes dzīvē.

Visams sniedzis Dženetai uzmanību, mīlestību, rūpes, nodrošinājis izolētību un drošību no preses, faniem, tas bija tieši tas, ko tajā laikā vēlējās zvaigzne - drošību, mieru un klusumu.

Ātri vien viņi kļuvuši par mīlniekiem, Dženeta sākusi valkāt musulmaņu nacionālo tērpu, kā nekā viņas vīrs vēlējās sievu, kura ievērotu visas musulmaņu tradīcijas.

Nespēja pieņemt šādu sievas lomu, ilgošanās pēc draugiem un ģimenes lika Dženetai pārvērtēt savu dzīvi; uzzinot, ka viņa gaida bērnu, dziedātāja izlēma dot attiecībām otro iespēju.

Rendijs neslēpj, ka māsa visu laiku jutusies kā cietumā, izolēta no savas pasaules, vientuļa, emocionāli sagrauta un, tikai piedzimstot dēlam, viņa apzinājusies, ka nevēlas savam bērnam tādu dzīvi un iespēju redzēt savu māti tik zemu kritušu.

Tieši tāpēc Džeksone izšķīra laulību un atgriezās ne tikai ierastajā dzīvē, bet arī atsāka koncertēt.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu