Operas viesu stils vasarā: Bordo toņi, garās kleitas un vasarīgi mēteļi

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Fonds «Baltic Musical Seasons», kura misija ir virzīt Latviju kā Ziemeļeiropas kultūras centru, 29. augustā Latvijas Nacionālajā operā rīkoja Galā koncertu, kurā uzstājās 10 fonda «SIAA Foundation» stipendiāti, kā arī LNO simfoniskais orķestris diriģenta Mārtiņa Ozoliņa vadībā. Fotogalerijā piedāvājam aplūkot pasākuma viesu stilu, ierodoties Galā koncertā.

Lai arī vasaras izskaņā laikapstākļi nepriecē ar vēl pēdējām saulainām dienām, pasākuma viesi savus tērpus papildināja ar vasarīgiem mētelīšiem un žaketēm. Dāmas galvenokārt ieradās garās kleitās vai svārkos pāri celim, kā arī tērpās sarkanos un bordo toņos.

«Young International Opera Stars» Galā koncertā, kurš norisinājās 2017. gada 29. augustā Latvijas Nacionālajā Operā, kopā ar LNO simfonisko orķestri diriģenta Mārtiņa Ozoliņa vadībā uzstājās 10 jauni un perspektīvi fonda stipendiāti no dažādām pasaules valstīm.

Solisti iepriecināja koncerta apmeklētājus, izpildot operas klasiku - Dž. Verdi ārijas, kā arī V.A. Mocarta, V. Bellīni, Dž. Rosīni, Ž. Bizē, G. Doniceti, Dž. Pučīni, J. Štrausa un citu sacerētos skaņdarbus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu