Kā atbrīvoties no «riepas» uz vēdera dažās dienās!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

«Ar šo metodi nometu kopumā 21 kilogramu liekā svara. Mana veselība strauji uzlabojusies un tagad jūtos labāk nekā jebkad iepriekš,» stāsta Pēteris Riekstiņš (39). Lasi interviju ar Pēteri un uzzini, kā viņam tas izdevās un tikai šodien saņem notievēšanas speciālista konsultāciju bez maksas!

–Pēteri, pastāsti – kā nolēmi sākt tievēt?

Biežāk ikdienā pārvietojos ar automašīnu, bet ēdienreizes bija neregulārās un bieži beidzās ar pārēšanos. Tā nu lēnām un nemanot biju pamatīgi apvēlies. Lai atbrīvotos no liekajiem kilogramiem, pamēģināju sekot līdzi tam, ko ēdu, bet smalkas detaļas par pareizu ēšanu nezināju un nekādu rezultātu nebija.

Foto: Publiciātes foto

Ko tad tu darīji, lai dabūtu sevi formā?

Internetā pamanīju rakstu par baigi labo metodi. Cilvēki stāstīja, kā ar Stokholmas diētu ātri dabūjuši sevi formā! Nodomāju - kāpēc es tā nevarētu?! Tāpēc piekritu Stokholmas diētas mājas lapā aizpildīt testu, lai redzētu, ko nu uztura speciāli noteiks man ēst. Uzreiz saņēmu testa rezultātus par sevi. Uztvēru to kā izaicinājumu pašam sev. Neesmu jau nekāds opis, gribās taču vēl izskatīties labi!

Kā veicās ar plāna ievērošanu?

–Plānu sāku ievērot nākamajā dienā pēc saņemšanas. Man bija viegli izpildīt visu, nebija nekādu problēmu.Patīkami, ka manā uztura plānā bija iekļauti dažādi padomi, ko varēju viegli iekļaut savā ikdienas darba ritmā. Kopā ar pareizo ēdienkarti tas sniedza redzamus rezultātus. Jau nākošajā dienā es svēru par 2 kilogramiem mazāk – biju tik piecīgs un tas motivēja turpināt. Diētas laikā vienmēr jutos paēdis. Šobrīd mani ēšanas paradumi izmainījušies līdz nepazīšanai. Jūtu sāta sajūtu un vairs nepārēdos. Ēdiens mani nepadara slinku, tieši otrādi - esmu kļuvis enerģijas pilns! Ar Stokholmas diētas ēdienkarti un padomiem esmu atbrīvojies no 21 kilograma liekā svara. Arī mana veselība ir uzlabojusies un es jūtos labāk nekā jebkad!

Foto: Publicitātes foto

Vai Jūs rekomendētu izmēģināt Stokholmas diētu citiem cilvēkiem?

- Šo metodi noteikti ir jāpamēģina ikvienam, kas vēlas atgūt formu un nekad neatgriezties pie vecajiem ieradumiem! Sāc ar to, ka izpildi testu Stokholmas diētas mājas lapā un jau dažu dienu laikā redzēsi - rezultāti būs!

Spied šeit – StockholmHealth.com – un atbrīvojies no liekā svara bez treniņiem un badošanās!

StockholmHealth.com piedāvā – atbrīvojies no liekā svara bez treniņiem un badošanās. Tikai šodien katrs lapas apmeklētājs bez maksas saņems sava testa rezultātus un konsultāciju no notievēšanas speciālista.

Vai zināji? Stokholmas Diēta ir droša, veselīga un efektīva – to apliecina Latvijas Diētas Ārstu asociācija!

Foto: Publiciātes foto
Foto: Publiciātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu