Krievijas bada spēles - cilvēku maldināšana! Šova nebūs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Iepriekš rakstījām, ka drīzumā Krievijā tiks atklāts izdzīvošanas realitātes šovs «Game2: Winter» jeb «Krievijas bada spēles», tagad tapis skaidrs, ka projekts bijis mārketinga eksperiments, lai pierādītu, ka bez investīcijām un tikai ar grandiozu ideju var pievērst simtu cilvēku uzmanību un pat pieteikšanos nezināmā šovā. Par šīm ziņām ļoti sarūgtināts ir Raimonds Millers, kurš vēlējās projektā pārstāvēt Latviju.

Dobelnieks Raimonds Millers ar nepacietību gaidīja 1. jūniju, kad projekta organizatori solīja detalizētu info par šovu un līguma slēgšanu. Bet šova mājaslapā parādījās video, kur projekta organizētājs miljardieris Jevgeņijs Pjatkovskis atklāja, ka viss esot veiksmīgs mārketinga eksperiments.

Kā raksta Kasjauns.lv., pateicoties šai publicitātei visā pasaulē, viņš savai mājaslapai piesaistījis necerēti daudz apmeklētāju (lapu aplūkoja ap 2 miljoniem cilvēku) un pierādījis, ka iespējams realizēt reklāmas kampaņu, neinvestējot ne kapeikas.

Jevgeņijs video stāsta, ka cilvēki akli uzticējušies idejai, redzot, ka projekta mājas lapa ir primitīva un tehniski izveidota burtiski piecās minūtēs.

««Game2: Winter» nenotiks. Tas ir mans mārketinga eksperiments. Kurš paspēja jau nopirkt biļeti - jūs saņemsiet savu naudu atpakaļ. Esiet laimīgi!» video runā vīrietis.

Par šo projektu rakstīja arī tādi zināmi mediji kā «Guardian», «The Sun», «Dailymail» u.c.

Realitātes šovs «Game to winter» par izdzīvošanu ekstremālos apstākļos solīja arī pieklājīgu balvu - 100 miljonus rubļu jeb 1,6 miljonus eiro, taču šī summa tikšot sadalīta uz visiem 30 dalībniekiem un piešķirta katram par attiecīgi pavadīto laiku šovā. Trīsdesmit dalībniekiem skatītāji it kā varēs sekot līdzi 24 h/diennaktī, jo katram no viņiem būs sava kamera, bet apkārtnē izvietotas pat ap 2000 kameru. Šovā būs liegta saziņa ar ārpasauli, kā arī neviens netiks izbalsots. Izstāsies, ja nepildīs noteikumus vai gūs smagu savainojumu.

«Šovā būs jārūpējas par siltu mājvietu, ēdienu un visu pārējo, lai izdzīvotu. Nekas nenotiks ārpus Krievijas Federācijas likumdošanas. Kamerās visam varēs izsekot, un, ja dalībnieks pārkāps noteikumus, tiks sodīts,» pirms divām nedēļām žurnālam «Kas Jauns» sacīja Raimonds. Vīrietis tikai pirms mēneša atgriezās no Dānijas, kur desmit gadus strādāja par metinātāju. Tāpēc šāda iespēja – piedalīties pasaules ekstrēmākajā šovā – viņam nāca tieši laikā. Viņš arī sevi uzturēja teicamā fiziskā formā, regulāri skrēja un vingroja.

Lai gan viņš ir vīlies visā notikušajā, azarts nav rimis, metinātājs ir apņēmības pilns doties savā ekspedīcijā. «Tas bija nepatīkami, konkrēts uzmetiens. Tagad plānoju iepirkt nepieciešamās lietas, lai dotos garākā pārgājienā – ceļojumā kaut kur uz austrumiem. Droši vien arī stopēšu. Centīšos pēc iespējas mazāk izmantot naudas līdzekļus, bet vairāk dabas piedāvājumu,» atklāj piedzīvojumu kārais dobelnieks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu