Atver izklaides parku «Avārijas brigāde»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Paula Čurkste/LETA

No šodienas ikvienam interesentam pieejams izklaides parks «Avārijas brigāde», informēja parka un SIA «Latvian Amusement Agency» pārstāvji.

Izklaides parks «Avārijas brigāde» paredzēts ģimenēm ar bērniem. Tas atrodas Lielvārdes novadā, autoceļa P80 Tīnūži-Koknese malā pie nobrauktuves uz Madlienu, nepilnas stundas brauciena attālumā no Rīgas.

Jaunajā izklaides un atpūtas parkā var apmeklēt «Dinozauru taku», «Avārijas brigādes» pilsētiņu, «Cālis.lv» stāstu taku, virvju trasi, velokartus, kā arī citas vietas un atrakcijas.

Kā ziņots, parka izveides projekta investīciju apjoms bija paredzēts līdz 3,5 miljoni eiro. Patlaban pabeigta pirmā kārta, kuras plānotās izmaksas ir nepilns miljons eiro. Taču turpmākajos piecos gados parkam plānots izbūvēt jaunas atrakcijas, tādējādi kopējās izklaides parka izmaksas tiek lēstas apmēram 3,5 miljoni eiro. Finansējums parka izbūvei gūts gan no Eiropas Savienības fondiem, gan privātajiem investoriem.

«Firmas.lv» informācija liecina, ka «Latvian Amusement Agency» dibināta 2015.gada augustā. Tās pamatkapitāls ir 2840 eiro. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Mārtiņš Brezauckis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu