«Nabaklab» muzikālā apvienība «The Devil & The Unverse»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rīgā klubā «Nabaklab» 22. aprīlī pirmo reizi Latvijā uzstāsies austriešu «dark ambient» žanra muzikālā apvienība «The Devil & The Universe». kopā ar igauņu industriālās mūzikas apvienību «Forgotten Sunrise», informē pasākuma organizētāji.

Kā ziņo organizētāji, abas grupas koncertā uzstāsies ar jaunu, iepriekš vēl neatskaņotu muzikālo materiālu. «The Devil & The Universe» radās apvienojoties mūziķiem Ešlijai Dejourai un Devidam Fisteram, kā trešajam pievienojoties Stefanam Elbaheram. Apvienība spēlē unikālu un pārsteidzošu industriālo un gotu stilu apvienojumu ar citiem mūzikas žanriem. Grupa līdz šim izdevuši trīs pilnmetrāžas albumus: «Imprint Daath» (2013), «Haunted Summer» (2014) un «Benedicere» (2015), kā arī virkni singlu un minialbumu.

Savukārt «Forgotten Sunrise» ir igauņu industriālā mūzikas žanra duets, kas pastāv kopš 1992. gada. Sākotnēji «death metal» žanra apvienība, ar laiku tā savā skanējumā pakāpeniski pievienoja dažādus un savam sākotnējam mūzikas izpildījumam neraksturīgus elementus. Grupa savas pastāvēšanas laikā ir izdevusi trīs albumus, vairākus minialbumus un singlus.

Pasākuma rīkotāji kā pārsteigumu interesentiem ir sagādājuši arī trešo grupu, kas tiks atklāta tuvojoties pasākuma norises dienai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu