Muļķību zinātnei ir izskaidrojums visam! Runā Hamonds...

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Skatoties kuriozu video, reti kurš aizdomājas, kāpēc īstenotais triks sanāca tik smieklīgi un, būsim godīgi, parasti arī tizli. Muļķību zinātnei ir izskaidrojums visam! No 9.aprīļa svētdienu vakaros smejamies un meklējam zinātnisko skaidrojumu citu neveiklībām kopā ar Ričardu Hamondu TV6!

Kāpēc spēriens lēcienā Džekijam Čanam sanāk tik eleganti iespaidīgs, bet par tavu kaujas mākslas mēģinājumu smējās pat kaķis un zilās ribas joprojām atgādina par izgāšanos? Kāpēc kaķis var uzlēkt sešas reizes augstāk par savu augumu, bet cilvēks, lecot pāri grāvim, nokritīs uz sejas dubļos? Nu labi, arī kaķis nav ideāls – ķerot putnu aiz loga, par stiklu aizmirst pilnībā. Raidījuma Muļķību zinātne veidotāji apkopojuši dažādus smieklīgus video, kurus analizē studijā ar zinātnes un profesionāļu palīdzību.

«Mums patīk klipi, kur cilvēki dara muļķīgas lietas, bet, pateicoties šim raidījumam, mēs varam par šiem video smieties, izprotot, kāpēc notiek tieši tā,» saka raidījuma vadītājs Ričards Hamonds, kas TV6 skatītājiem jau ir labi pazīstams no dullajām sacensībām Neiespējamā misija un Gāzi grīdā!.

Skatieties Muļķību zinātni no 9. aprīļa svētdienu vakaros plkst. 19:30 TV6!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu