3,5 miljonus eiro vērtais izklaides parks «Avārijas brigāde» durvis vērs maijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto/abpark.lv/

Lielvārdes novadā topošais izklaides parks «Avārijas brigāde» izsludinājis skolēnu grupu reģistrāciju parka apmeklējumam laika posmā no 22. līdz 31.maijam, informēja parka un SIA «Latvian Amusement Agency» vadītājs Mārtiņš Brezauckis. Maijā izklaides parkā «Avārijas brigāde» varēs apskatīt «Dinozauru taku», ar kustīgiem dinozauriem, apmeklēt «Avārijas brigādes» spēļu pilsētiņu, kā arī iepazīt latviešu rakstnieku darbus parka «Leļļu takā».

Šajā periodā parks būs atvērts tikai iepriekš reģistrētām grupām, kurās ir no 15 cilvēkiem. Parks ikvienam interesentam būs atvērts jūnijā.

Kā norādīja Brezauckis, par iespēju piedāvāt skolēniem pirmajiem apmeklēt parku izlemts pēc daudzo pieprasījumu saņemšanas tieši no skolām.

«Plānojot parka atvēršanas laiku, ņēmām vērā, ka maijs ir nozīmīgs mēnesis tieši skolu ekskursijām. Tāpēc, lai varētu nodrošināt uzņemšanu, nolēmām pirmās nedēļas rezervēt tieši bērnu un skolēnu grupām. Reģistrāciju var veikt pa tālruni +371 27 33 6600 vai e-pastu «info@abpark.lv»,» teica Brezauckis.

Ieejas maksa grupai ir deviņi eiro no cilvēka, ja grupā ir vismaz 15 apmeklētāji. Šajā maksā ietilpst visas parka aktivitātes dienas garumā, izņemot ēdināšanu un gidu.

Izklaides parks «Avārijas brigāde» paredzēts ģimenēm ar bērniem. Tas atrodas Lielvārdes novadā, autoceļa P80 Tīnūži-Koknese malā pie nobrauktuves uz Madlienu, nepilnas stundas brauciena attālumā no Rīgas.

Kā ziņots, parka izveidē paredzēts ieguldīt 3,5 miljonus eiro. Līdz atklāšanai parkam būs pabeigta pirmā kārta, kuras plānotās izmaksas ir nepilns miljons eiro. Taču turpmākajos piecos gados parkam plānots izbūvēt jaunas atrakcijas, tādējādi kopējās izklaides parka izmaksas tiek lēstas apmēram 3,5 miljoni eiro. Finansējums parka izbūvei gūts gan no Eiropas Savienības fondiem, gan privātajiem investoriem.

«Firmas.lv» informācija liecina, ka «Latvian Amusement Agency» dibināta 2015.gada augustā. Tās pamatkapitāls ir 2840 eiro. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Brezauckis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu