«Sieviešu dienas rallijs» jau šo sestdien!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Gaidot Starptautisko sieviešu dienu, daiļā dzimuma pārstāvēm piedāvājam iespēju svētkus sākt svinēt jau 4. martā - piedzīvot neaizmirstamus momentus un pateicībā par esamību izjust visdažādākos pārsteigumus.

Jau otro gadu pēc kārtas «Sieviešu dienas rallija» starts tiks dots divās dažādās Latvijas pilsētās, kas šogad atradīsies teju vienā Latvijas reģionā. Tās «Sieviešu dienas rallija» dalībnieces, kuras par starta vietu izvēlējās Austrumu maršrutu, pulcēsies Jēkabpilī, bet Rietumu maršruta ekipāžas tiks uzņemtas Tukumā.

«Sieviešu dienas rallijā» Austrumu maršruta dalībnieces pulcēsies Jēkabpils Vecpilsētas laukumā un Viestura ielas 2 stāvlaukumā, savukārt Rietumu maršruta dalībnieces blakus Tukuma ledus hallei Katrīnas laukumā. Sieviešu ierašanās paredzēta no plkst. 8.00 rītā, bet oficiālais starts (laukumā pie Jēkabpils Tautas nama un Tukuma Ledus halles stāvlaukumā) paredzēts plkst. 10.00.

«Sieviešu dienas rallijs» jau izsenis zināms kā pasākums, kurš ik gadu pulcē tūkstošiem piedzīvojumu kārākās, radošākās un drosmīgākās sievietes, kuras sīvā, bet sievišķīgā un elegantā veidā sacenšas auto orientēšanās sacensību cienīgā garā. Taktiski plānojot, katrai ekipāžai būs jāizdomā, kā ātrāk nokļūt līdz kontrolpunktiem, tomēr šogad dāmām būs jābūt īpaši vērīgām un atjautīgām. Uzmanību no ierasto kontrolpunktu aktivitāšu izpildes varētu novērst citi daudzveidīgi uzdevumi un nodarbes. Katrā ziņā apsolām, ka pārsteigumu netrūks. Intrigu pasākumā ieviesīs arī tas, ka «Sieviešu dienas rallija» organizatori dalībnieces un pārējos pasākuma interesentus par gaidāmo informēs pakāpeniski.

Savukārt finišā Rīgā dalībnieces tiks lutinātas, ļaujot gozēties fotoaparātu zibšņos, prožektoru gaismās, baudot mūziku, saņemot uzslavas, ziedus un balvas īsteni akadēmiskā balvu pasniegšanas ceremonijas stilā ar krietnu devu humora. Tāpat tiks apbalvotas trīs labākās ekipāžas katrā maršrutā, kas nozīmē, ka ikvienai no jums ir iespēja iegūt pirmo vietu un saņemt galveno balvu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu