Māksliniece Liene Skulme aiziet no darba Saeimā un nu strādā ar vēža pacientiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Artūrs Martinovs

Pagājušā gada izskaņā māksliniece Liene Skulme bija viena no aprunātākajām personām, tam par iemeslu kalpoja mākslineices romantiskās attiecības ar precēto aktieri Andri Buli. Attiecību dēļ slavenība ne tikai piedzīvoja to, ka publiski tika «mazgāta viņas netīrā veļa», bet arī zaudēja darbu Saeimā.

Pagājušajā gadā Latvijas prese rakstīja, ka aktieris Andris Bulis trīs gadus uzturējis attiecības gan ar savu sievu, gan Lieni Skulmi, paralēli dzīvojot gan ar vienu, gan otru dāmu.

Saeimā Liene bija deputāta Hosama Abu Meri palīdze un vīrietis, lasot peripetijas par Lienes mīlas dzīvi, aizdomājies par sievietes atlaišanu no darba.

Kā vēsta izdevums «Kas Jauns», Skulme vairs nestrādā Saeimā, bet no darba aizgājusi pati, ne tikusi atlaista.

Liene aizgājusi no darba, jo tai izteikts cits, aizraujošs piedāvājums, nu Liene strādā medicīnas jomā, palīdzot ar vēzi slimiem pacientiem.

Runājot par aktieri, Liene izsakās, ka cer, ka viņam klājas labi, bet viņu principā neinteresē nekas, kas saistīts ar Buli.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu