Kokursa «Pop Stage Rīga» uzvarētājs Romanov prezentē singlu un mūzikas video

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Dmitrijs Šimanovskis

2016.gada 21.decembrī klubā «Lounge 33» notika konkursa «Pop Stage Rīga 2016» uzvarētāja, singla un mūzikas video prezentācija. Uzvarot konkursā, dziedātājs ar skatuves vārdu Romanov ieguva balvu – speciāli tam rakstītas dziesmas ierakstu un klipa filmēšanu.

Romanov svinēja sava pirmā klipa prezentāciju klubā «Lounge 33», jaunais mākslinieks personīgi sagaidīja ikvienu viesi un aicināja cienāties ar gardo punšu.

Prezentācijas vadītāji bija duets Alekss Silvērs un Liera Štein, kuri neaizmirsa pastāstīt gan par pašu konkursu, gan klipa filmēšanu un kurioziem, kuri notika procesa laikā.

Prezentācijas ietvaros Romanov kāpa uz kluba skatuves un nodziedāja gan dziesmu, ar kuru uzvarēja konkursā, gan savu jauno singlu.

«Jaunais videoklips stāsta par galvenā varoņa vēlmi sajust un ieraudzīt sev līdzās meiteni no sapņiem un pagātnes, taču starp viņiem vienmēr pastāv «siena», kura tos atdala. Sāpes mijas ar niknumu, mīlestība - ar naidu. Režisori ir parūpējušies par to, lai katrs varētu atrast sev ko tuvu stāsta attīstībā,» tā Romanov.

Viesu vidū bija divas konkursa žūrijas locekles – dziedātāja un aktrise Vita Balčunaite, kā arī pasākumu vadītāja un organizatore Jeļena Tonova.

Sievietes izteica jaunajam māksliniekam apsveikuma vārdus, kā arī novēlēja daudz un lielus panākumus karjerā.

Muzikālā vakara apmeklētājiem bija iespēja piedalīties loterijā un laimēt vērtīgas balvas, kā arī klausīties saksofonista Sergeja Boicova spēlētās mūzikas skaņās.

Viesi sveica jauno mākslinieku ar ziediem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu