Ieva Adamss: «Kad es dzeru, tad tikai sava prieka pēc, nevis lai «glābtu» Latviju»

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Nedēļa sākusies ar daudzu sabiedrībā zināmu personu izteikšanos gan par politikas tēmu, gan mākslinieces Elīnas Maliginas politiskajiem izteikumiem, gan dziedātājas Lienes Šomases šokējošo runu Daugavpils koncerta laikā. Pasniedzēja, pasākumu vadītāja Ieva Adamss, lasot pēdējā laikā valdībā pieņemtos lēmumus vai idejas, nespēj neizteikt savas domas!

Ieva savā portāla «Facebook» kontā raksta: ja Artusa Kaimiņa partija nebūtu vienīgā alternatīva, arī viņa dotos politikā.

Artusa partijā gan Ieva nedomā iesaistīties, jo viņai no Kaimiņa pumpas metas un kur viņa kā pumpains politiķis liksies?!

Tāpat Ieva piekrīt citu rakstītajam, ka Artusa sūtība ir krist uz nerviem pārējiem deviņdesmit deviņiem «krēsliem», jo nekas cits jau uz tiem sēdošajiem neiedarbojas.

«Kad es dzeru, tad tikai sava prieka pēc, nevis lai «glābtu Latviju», kā dažām māksliniecēm šobrīd modē...» raksta Ieva.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu