Ar tostiem, dejām un smiekliem tiek aizvadīts šova «Izklausies redzēts» bankets

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts

27.novembrī noslēdzās televīzijas šovs «Izklausies redzēts». Šovā uzvaras laurus plūca dziedātāja Dināra Rudāne. Pēc šova dalībnieki, šova lielākie palīgi un fani tikās bārā «Cita puse», lai svinētu šova beigas un Dināras panākumus.

Šova banketā ne mirkli neapklusa smiekli, sarunas un dejas. Vairums dalībnieku visu vakaru teica viens otram tostus, sarunājās un dejoja, kā nekā dīdžejs spēlēja visas šova laikā dzirdētās dziesmas un to izpildītāji, šova dalībnieki steidza dejot priekšplānā, rādot pārējiem dejas kustības.

Kamēr viens dalībnieks uzstājās visu priekšā, atveidojot savu deju, citi dalībnieki to atbalstīja ar dejām, aplausiem, atbalsta saucieniem.

Dalībniekus atbalstīja arī viņu otrās pusītes, par ko īpaši sajūsminājās dziedātāja Rūta Dūduma, kura visu vakaru pavadīja, sēžot divvientulībā ar savu mīļoto, grupas «Framest» dalībnieku Jāni Ķirsi.

Šova dalībnieki pasākumā ieradās gandrīz vienlaicīgi, bet uz uzvarētājas Dināras Rudānes klātbūtni bija jāgaida divas stundas, kamēr dziedātāja tika vaļā no grima, tērpa un ieradās, pagāja paprāvs laika sprīdis.

Toties, kas lēni nāk, tas labi nāk, sievieti pārējie dalībnieki sagaidīja jau pie ieejas ar aplausiem.

Tāpat līdz pat pieciem rītā ne mirkli nebeidzās šampanietis, kuru viesi labprāt baudīja, kā nekā šovā pavadītas tik daudzas nedēļas un dalībnieki bija pelnījuši atpūtu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu