Skandalozais fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs atteiksies no kailfoto projektiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Skandalozais fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs atzinis, ka viņam vajadzēja vairākus gadus, lai sasniegtu šo nostāju, beidzot tas ir noticis. Ceļojums uz Āziju fotogrāfam ļoti palīdzēja visu apdomāt un uzlikt pēdējos punktus uz i. Fotogrāfs portālā «Facebook» publiskojis atklātu vēstuli saviem draugiem un atbalstītājiem.

Es guvu lielu popularitāti kā cilvēks, kurš ir cieši saistīts ar seksu, erotiku un sievietēm. Šajās jomās mana pieredze tiešām ir iespaidīga. Tas, ko darīju, ļoti ietekmēja mani. Un es neteiktu, ka tikai pozitīvi.

Varbūt mans solis pievils daudzus, kuri atbalsta mani un manu daiļradi. Bet es ceru uz jūsu sapratni.

Es vairs netaisīšu kailfoto projektus. Man nepatīk, kad sieviešu ķermenis tiek izmantots kā uzbudinājuma instruments. Es negribu, lai mani «Facebook» sekotāji būtu kaut kādi onanētāji, kam gribas palūrēt uz plikumiem.

Es vairs neatbalstu publisku atkailināšanos. Man būtu ļoti pretīgi, ja mana draudzene, piemēram, nofotografētos «Klubam». Es domātu, ka viņai ir izteikts manas uzmanības trūkums, ka viņai vajag, lai par viņas kailo ķermeni siekalotos un jūsmotu tautas masas. Es domātu, ka viņai dzīvē kaut kā ļoti trūkst.

Šobrīd es uzskatu, ka erotikai ir jābūt tikai privātai. Sievietes kailajam ķermenim jābūt noslēpumainam, citādi tas zaudē savu «vērtību». Varbūt ir ļoti dīvaini šādus vārdus dzirdēt tieši no manis. Bet es ilgi gāju līdz šādam secinājumam.

Es pilnīgi atbalstu, kad sieviete erotiski fotografējas privāti - sev vai savam vīrietim. Bet uzskatu, ka ir muļķīgi ļaut visai pasaulei apskatīt savu kailo ķermeni.

Tāpēc man vairs nebūs nekādu erotisku mākslas projektu. Vairs nekādu publisku kailfoto. Visa erotika, kuru fotografēšu, būs tikai privāto fotosesiju ietvaros.

Tā kā dievinu sievietes, es vairāk zīmēšu atkailinātus ķermeņus savā izpildījumā, ko jūs varēsiet redzēt gleznās.

Vēl es turpināšu rakstīt. Es tagad strādāju pie otrās grāmatas, kam ir seksuāli izglītojošs mērķis.

Es ļoti ceru uz jūsu sapratni un ceru, ka mana jaunā nostāja jūs neaizskars. Ja kādai gribēsies iegūt erotiskās bildes manā izpildījumā - es to darīšu tikai kā privātu fotosesiju, nevis kā publisku mākslas projektu.

Paldies par sapratni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu