Delavinju uzaicināja piedalīties «Victoria`s Secret» šovā bez ierastās atlases

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Piedalīšanās «Victora`s Secret» ikgadējā šovā ir liels notikums ikvienai modelei; lai nokļūtu šovā, pat populāras, visu mīlētas modeles piedalās atlasēs. Atklājies, ka Kara Delavinja saņēmusi aicinājumu piedalīties bez jebkādām atlasēm. Pat modelēm, kuras ar zīmolu sadarbojas vairākus gadus, ik gadu ir jāpiedalās atlasē, un nav garantēts, ka viņas tiks izvēlētas.

Kā piemēru var minēt populāro modeli Irinu Šeiku, kurai vairākkārt atteikta dalība populārā apakšveļas zīmola skatēs.

Kara vēlējās piedalīties modeļu atlasē, bet, izlasot presē, ka viņai nav nekādu iespēju kļūt par vienu no skates modelēm, jo zīmola pārstāvji izteikuši komentārus par viņas pārāk apaļīgo augumu, apvainojās.

Modele gatavojās atsaukt savu kandidatūru, bet tad saņēma vēstuli no «Victora`s Secret» mārketinga daļas vadītāja, kas paskaidroja, ka visa informācija ir nepatiesa un viņi gaida modeli skatē, ne atlasē.

Zīmols ir drošs, ka tieši Delavinjai atlase nav vajadzīga, jo viņa ir perfekti piemērota.

Par šādu ziņu ir sašutušas «Victora`s Secret» modeles, kuras ik gadu iziet atlasi, lai tikai nezaudētu savu «eņģeļa» statusu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu