Rīgā norvēģu brīvās improvizācijas kontrabasiste Guro Mo

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

8. novembrī plkst.20 bārā «Pils», Eduarda Smiļģa ielā 35, ar solo priekšnesumu uzstāsies norvēģu brīvās improvizācijas kontrabasiste Guro Mo (Guro Moe), informē biedrības «Skaņu mežs» pārstāvis Rihards Endriksons. Tāpat koncertā uzstāsies Māra Butlera brīvformas mūzikas projekts «Dubna».

Pēc Endriksona paustā, Mo savu pieeju mūzikai dēvē par primitīvu un tiešu - viņa apgalvo, ka allaž tiecas pēc neiespējama skanējuma. Mūziķe ir ievērojama Norvēģijas mūzikā ne tikai kā spēlētāja, bet arī kā kultūras darbiniece, jo kopā ar bundzinieku Pālu Nilsenu Lovu organizē festivālu «All Ears».

Savukārt «Dubna» ir latgaliešu mūziķa Butlera trokšņu mūzikas projekts. Priekšnesumā izpildīs jaunu veikumu, kura priekšplānā būs elektriskā ģitāra.

Pasākumu atbalsta Kultūras ministrija un Eiropas Ekonomiskās zonas programmas «Kultūras un dabas mantojuma saglabāšana un atjaunināšana» divpusējās sadarbības fonds. Pasākumu rīko nepieradinātās mūzikas biedrība «Skaņu mežs».

Ieeja pasākumā bez maksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu