Režisors Regnārs Vaivars melojis par sievas spontāno abortu (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rebeka Žeire

«Spēlmaņu naktij 2016» nominētais režisors Regnārs Vaivars sarunā ar žurnālu «Vakara Ziņas» atklājis: lai reklamētu savu jauno izrādi - viņa versiju par Mika Milliaho lugu «Haoss» ar nosaukumu «Divas māsas un draudzene», bijis spiests publiski melot. Arī par sievas (aktrises Madaras Botmanes) spontāno abortu.

Šie un citi presē izskanējušie skandalozie izteikumi esot izteikti tikai un vienīgi tāpēc, lai trīs daiļas aktrises - Iveta Pole, Karīna Tatarinova, Inga Tropa - nespēlētu izrādi pustukšās zālēs. Vaivars stāsta, ka Ģertrūdes ielas teātra finansējums, lai reklamētu izrādi, ir bijis niecīgs, un tāpēc viņš izdomājis pats savu reklāmas kampaņu.

Atgādinām, ka traģikomiskais stāsts ir par trim sievietēm - skolotāju, žurnālisti un psihoterapeiti, kurām pāris mēnešu laikā dzīve sagriežas kājām gaisā. Psihoterapeite guļ ar savu pacientu, skolotājai draud štatu samazināšana, bet žurnāliste atrodas šķiršanās procesa vidū.

Tāpat izdomāts sievas spontānais aborts, par ko režisors rakstīja sociālajā tīklā «Twitter».

«Pat līķi nevar apturēt cilvēka vēlmi reklamēt savu projektu,» viņš saka.

Nākamās izrādes: 28. septembrī, 26. un 27. oktobrī pl. 19.00. «Spēlmaņu nakts 2016» balvai Vaivars nominēts par Dailes teātra izrādi «Laulības dzīves ainas».

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu