Arī Latvijā miljonāri iecienījuši laulību līgumus! Oļegs Fiļs noslēdzis laulības līgumu!

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

27.oktobrī «firmas.lv» datubāzē parādījās informācija, ka ABLV bankas līdzīpašnieks Oļegs Fiļs, kuru dēvē par Latvijas bagātāko vīrieti, noslēdzis laulības līgumu ar mīļoto Santu Kristiānu Zāmueli.

Izrādās, ne tikai Holivudas zvaigznes iecienījušās noslēgt laulību līgumu, lai šķiršanās gadījumā nav jādala sūri grūti pelnītie miljoni, šādu praksi dzīvē piekopj arī Latvijas miljonāri, kuri nodrošina savu mantu iespējamās šķiršanās gadījumam.

Dziedātājai Meraijai Kerijai miljardieris Džeimss Pakers piedāvājis noslēgt laulības līgumu, tāpat arī modelei Mirandai Kerai aplikācijas «SnapChat» izgudrotājs Evans Špīgels paziņojis, ka laulības notiks tikai ja viņa parakstīs šādu dokumentu.

Kļuvis zināms, ka ABLV bankas līdzīpašnieks Oļegs Fiļs noslēdzis laulības līgumu ar savu mīļoto, bijušo žurnāla «Cosmopolitan» redaktori Santu Kristiānu Zāmueli.

Jau martā Latvijas prese rakstīja, ka, iespējams, pāris apprecējušies, nu baumām pievienojas arī juridiskais dokuments!

Četrdesmit gadus vecajai Santai no iepriekšējām attiecībām ir divi bērni, bet četrdesmit trīs gadus vecajam Oļegam četri bērni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu