Andželīnai Džolijai piedāvā 5 miljonus dolāru par laulības aprakstīšanu grāmatā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktiera Breda Pita reputācija var ciest vēl vairāk nekā līdz šim. Andželīnai Džolijai piedāvā uzrakstīt grāmatu par viņas attiecībām ar vīru un visiem laulības laikā piedzīvotajiem «murgiem», ieskaitot seksu trijatā, vīra narkotiku atkarību, agresiju.

Kā raksta portāls «RadarOnline», aktrise plāno pieņemt piecu miljonu vērto piedāvājumu, jo vēlas pastāstīt savu viedokli par savām attiecībām, laulību un lai beigtos visas spekulācijas par šo tēmu, kā tas notiek pašlaik.

Aktrisei apnicis, ka Pits visos medijos parādās kā varonis, bet viņa kā sliktā sieviete, kas neļauj nabaga aktierim redzēt bērnus, kaut gan viss, ko viņa vēlas, ir pasargāt savas atvases no agresijas.

Cits avots portālam stāsta, ka grāmata ātrāk par aprīli nebūs pieejama veikalos, jo tiks publiskota tikai pēc laulības šķiršanas procesa beigām.

Tāpat Džolija meklē sev literāro padomnieku, kas viņas stāstu sakārtotu literāri skaistā valodā.

Ir kļuvis zināms, ka aktrise nemaz nav vēlējusies apprecēt Pitu; to darījusi, jo viņš izdarījis spiedienu uz viņu, iesaistot bērnus, bet Andželīna piekāpusies, jo domājusi, ka pēc kāzām aktieris mainīs savu agresīvo attieksmi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu