Kāzas tomēr nebūs! Modele Keita Mosa pametusi līgavaini

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Modele Keita Mosa tik ļoti vēlējās izšķirties no grupas «The Kills» dalībnieka Džeimija Hina, lai varētu apprecēt jauno līgavaini Nikolaju fon Bismarku, bet beigu beigās, saņemot šķiršanos, pameta divdesmit deviņus gadus veco līgavaini.

Kā oficiālo šķiršanās iemeslu pāris min nesaskaņas un nespēju atrast kopīgu valodu daudzos jautājumos.

Runā, ka visam par iemeslu bijusi Mosas četrpadsmit gadu vecā meita Lilija Roza, kura nav spējusi atrast kopīgu valodu ar mātes jauno mīlestību.

Modeles meitai Nikolajs nebija autoritāte, un viņa nespēja saprast, kāpēc vīrietis viņai liek kaut ko darīt vai aizrāda, tas veicināja strīdus, un Mosai bija jāizvēlas - meita vai Nikolajs.

Otrs iemesls bija jaunā vīrieša vēlme izklaidēties un mīlestība pret alkoholiskajiem dzērieniem. Arī pati Keita vairākkārt pieķerta lielā alkohola un narkotiku reibumā, tieši tāpēc viņa sev līdzās nevēlas nevienu, kas viņā pastiprinātu vēlmi izklaidēties.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu