Andželīna Džolija vēlas iznīcināt Bredam Pitam veltītos tetovējumus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise Andželīna Džolija vēl nav izšķīrusies, bet jau plāno atbrīvoties no aktiera Breda Pita pēdām uz savas ādas. Zvaigzne iznīcinās visus tetovējumus, kuri bija veltīti viņas vīram.

Džolija tuvākajā laikā plāno izdzēst Pita dzimšanas datumu un koordinātes no savas rokas, kā arī romantisko tetovējumu, pie kura abi tika, apmeklējot Kambodžu.

Tetovējumi aktrisei atgādina par vīru, un viņa to nevēlas, zvaigzne vēlas būt spēcīga šķiršanās laikā, bet ķermeņa zīmējumi to neļauj īstenot.

Tetovējumu iznīcināšana nebūs pirmā reize sievietes dzīvē, arī šķiroties no aktiera Billija Boba Torntona, viņa iznīcināja aktierim domātos tetovējumus un zvērēja nekad vairāk netetovēt kādam citam veltītus zīmējumus vai uzrakstus.

Laulību laikā ar Pitu zvaigzne aizmirsa savu solījumu, un nu atkal viņai būs jāiznīcina tetovējumi, kuri reiz nozīmējuši tik daudz.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu