Noskaties di Kaprio klimata izmaiņu filmas «Pirms plūdiem» rullīti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Publicēts pirmais «oskarotā» aktiera Leonardo di Kaprio (Leonardo DiCaprio) jaunās dokumentālās filmas «Before the Flood» («Pirms plūdiem») par klimata izmaiņām rullītis. Filmas režisors ir Fišers Stīvenss (Fisher Stevens), bet di Kaprio filmā parādās teju katrā kadrā, runādams ar politiķiem, zinātniekiem, mēģinot saprast - ko cilvēce var darīt lietas labā, lai glābtu šo planētu.

Jūs jautāsiet - kādā sakarā aktieris filmējas dokumentālā filmā par klimata izmaiņām? Kā zināms, 2014. gadā Leonard di Kaprio kļuva par Apvienoto Nāciju Organizācijas (ANO) miera vēstnesi.

1998. gadā aktieris jau nodibināja Leonardo di Kaprio fondu, kura uzdevums ir aizsargāt neskarto dabu, kā arī būvēt harmoniskas cilvēces un dabas attiecības.

«Es jūtu morālu pienākumu runāt par šo svarīgo brīdi cilvēces vēsturē. Šis ir brīdis rīkoties. Tas, kā mēs reaģēsim uz klimata krīzi tuvākajos gados, noteiks cilvēces likteni un mūsu planētu,» uzsver Leonardo di Kaprio.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu