Ne tikai Kardašjana apmeklē Parīzes modes nedēļu, to dara arī Latvijas modes blogere Līga Zemture

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/ligazemture

30.septembrī modes blogere Līga Zemture apmeklēja viena no saviem mīļākajiem modes namiem - prestižā «Dior» skati Parīzē.

Šovs norisinājās Rodēna muzejā, un to apmeklēja arī dziedātāja Rihanna, realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana, modele Keita Mosa, aktrise Dženifera Lorensa un citas slavenības.

Bonjour Paris ❤️ Can it get any better to be greeted by @louboutinworld ?#pfw #enterlouboutinworld

A photo posted by Liga Zemture (@ligazemture) on

«Skate bija interesanta ar to, ka modes nama galvenā dizainera vietu pirmo reizi 70 gadu laikā ir ieņēmusi sieviete Maria Grazia Chiuri. Viesi ar nepacietību gaidīja, kāda būs jaunā «Dior» kolekcija,» stāsta Līga.

? #dior The best private transfer in Paris - Graff ??

A photo posted by Liga Zemture (@ligazemture) on

Modes skati Līga apmeklēja ukraiņu dizaineres «BEVZA» darinātā tērpā, «Christian Louboutin» kurpēm kājās, bet kā akcents kalpoja «Dior» soma.

Tā kā Līga jau kopš šā gada sākuma sadarbojas ar «Christian Louboutin» modes namu, viņi bija sagādājuši pārsteigumu: ierodoties viesnīcā Parīzē, Līgu sagaidīja divi burvīgi apavu pāri.

Līga Parīzē ieradās speciāli uz «Dior» skati un pēc tam devās atpakaļ uz Kijevu, kas uz kādu laiku ir kļuvusi par Līgas otrajām mājām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu