Makgregoru uzņemt pirmo filmu pamudinājusi viņa sieva

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Skotu aktieris Jūens Makgregors atklāja, ka ekranizēt rakstnieka Filipa Rota romānu «American Pastoral» («Amerikāņu pastorāle») viņu pamudinājusi sieva. Makgregors ir kinolentes režisors, kā arī spēlē tajā galveno lomu. Kinolente tika izrādīta Toronto Starptautiskajā kinofestivālā.

«Es jau ilgi gribēju būt režisors. Es gaidīju sižetu, ko ļoti gribētu izstāstīt,» aģentūrai «Reuters» sacīja Makgregors. «Es runāju ar sievu, ka diez vai tas kādreiz notiks, kad viņa ierosināja, ka man vajadzētu uzņemt šo filmu.»

Filma balstīta uz amerikāņu rakstnieka Filipa Rota 1997. gada romānu, kas tika apbalvots ar Pulicera prēmiju.

45 gadus vecais Makgregors kinolentē spēlē galveno lomu - uzņēmēju, kura mierīgo ģimenes dzīvi 60.gadu ASV izjauc meitas iesaistīšanās radikālā politiskajā kustībā.

Pārējās svarīgākās lomas uzticētas aktrisēm Dženiferai Konelijai un Dakotai Faningai.

«American Pastoral» seansā Cīrihes kinofestivālā Makgregoram uzdeva jautājumu, vai viņš vēlētos spēlēt britu slepenā aģenta Džeimsa Bonda lomu.

«Ja tagad notiek Džeimsa Bonda aktieru atlase, es par to neko nezinu. Es tūlīt piezvanīšu savam aģentam, lai viņš nekavējoties to noskaidro,» jokoja Makgregors.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu