«Cepiens»: Vienai no «Viņas melo labāk» varonēm būs bērns

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šī vakara «Cepiens» raidījumā fani gatavoja ēdienu populārā seriāla «Viņas melo labāk» aktrisei Evijai Skultei, kurai šis laiks izvērtās pārsteigumiem bagāts. Par to gādāja aktrises fans – pasākumu organizators Maigonis, kurš pirms divdesmit gadiem bijis iemīlējies Evijā un joprojām sapņoja par buču no viņas. Buču Maigonis saņēma tikko kā ieradies pie aktrises mājās, paziņojot, ka par šo mirkli sen sapņojis.

Starp Evijas faniem bija arī lidlauka maiņas vadītājs Guntis, kurš raidījuma laikā atklāja, ka viņa mazbērns būs redzams «Viņas melo labāk» nākamajā, nu jau 5. sezonā.

Pēcāk, kad jau pie galda bija sasēdušās «Viņas melo labāk» dāmas – Evija Skulte un Ērika Eglija, kā arī Nacionālā teātra aktrise Dita Lūriņa un dziedātāja Zane Dombrovska – turpināja šķetināties intriga par un ap Gunta mazdēlu Kārlīti un viņa lomu seriālā. Eglija, kura seriālā atveido Simonu, nejauši izpļāpājās, ka Gunta mazbērns būs viņas bērns, plašāk neko neatklājot.

Tomēr raidījuma galvenais uzdevums ir noskaidrot, kurš vislabāk iepriecinās slavenību ar pagatavoto maltīti, tāpēc bija jānoskaidro, kuram tā ir izdevusies. Evija un viņas viešņas bija sajūsmā par visu ēdieniem, bet jo īpaši par konditora Andra desertu!

Andris ir liels «Viņas melo labāk» fans, kurš arī vēlāk kļuva par raidījuma «Cepiens» uzvarētāju. Balvā viņš ieguva mākslinieces Airas Lesiņas veidotu porcelāna šķīvi ar Evijas autogrāfu!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu