Aktieris Andris Bulis arī dzīvē dzīvo kā seriālā – starp sievu un mīļoto!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Kā raksta izdevums «Kas Jauns», aktieris Andris Bulis Jūrmalas Kultūras centrā prezentēja izrādi «Dzīvības kvota» un uz izrādi bija ieradusies gan aktiera sieva Ilze, gan mīļotā sieviete, gleznotāja Liene Skulme.

Jau dodoties izrādes zālē, bija redzams, ka Lienei Skulmei ar māsu un meitu Justīni vietas ir ierādītas pašā zāles priekšā, ko nevar teikt par viņa sievu lizi, kura sēdēja teju zāles aizmugurē.

Pēc izrādes aktieris komentēja, ka ikvienam ir iespēja iegādāties biļetes uz izrādi, tāpat kā izvēlēties, kurā mirklī pasniegt ziedus, tādā veidā Andris mēģināja izskaidrot Lienes klātbūtni izrādē.

Andra sieva toties komentējusi izdevumam, ka aktieris jau publiski ir pateicis, ka ir kopā ar ģimeni, un Liene to vienkārši atsakoties pieņemt.

Lienes Skulmes māsa komentēja situāciju, sakot, ka viņas mērs ir pilns, viņai apnicis pēdējos trīs gadus noraudzīties, kā Bulis ceļo no sievas pie Lienes un tā gluži kā apburtajā lokā.

Sievietei, lasot preses sniegto informāciju, liekas, ka viņu šos gadus pavada vīzijas, jo dzīvē viņa saskaras ar vienu, bet lasa par pavisam ko citu.

Arī Lienes mamma komentē, ka pēc šķiršanās Liene ar trīs meitām dzīvoja pie viņas un arī Andris palika par viņu ģimenes daļu, jo nemitīgi bija kopā ar Lieni, viņas bērniem un pat piedalījās ģimenes svētkos.

Lienes ģimene apbrīno Buļa spēju izlikties, jo, esot kopā ar Lieni, laulības gredzens nekad nerotā tā zeltnesi, bet, dodoties satikt sievu vai radus, tas atkal tiek uzlikts.

Pati Liene Skulme arī izdevumam sniedz mazu komentāru, sakot, ka diemžēl viņai jāpārkāpj sava un Andra noruna, un atklāj, ka starp viņiem ir lielas jūtas, bet viņa vairāk neļaus sevi pazemot.

«Mans mērķis nav netīrās veļas mazgāšana, es tikai negribu, ka mani pazemo visi, kam tas ienāk prātā,» šādu komentāru Liene sniedz dzīves stila portālam «Sejas».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu