Pēc konkursa «Jaunais vilnis» otrās uzstāšanās Samanta Tīna ieņem 11.vietu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/samantatina

7.septembrī Sočos norisinājās konkursa «Jaunais vilnis» otrā konkursa diena, kurā dalībniekiem bija jāuzstājas duetos ar slavenībām. Pēc uzstāšanās aprēķinot punktus, Samanta Tīna ieņem 11.vietu. Viss «Jaunā viļņa» vakars tika veltīts komponista Viktora Drobiša daiļradei, vīrietis ir daudzu hitu autors, un viņa dziesmas palīdzējušas kļūt populāram ne vienam vien tautā mīlētam izpildītājam. Komponista dziesmas vakara pirmajā daļā izpildīja gan estrādes zvaigznes, gan konkursa dalībnieki.

Populārā dziedātāja Samanta Tīna duetu vakarā uzstājās sestā un dziedāja kopā ar mākslinieku Arsēniju Borodinu, kurš ir viens no «Jaunā viļņa» iepriekšējo gadu laureātiem.

Pēc uzstāšanās dziedātāja saņēma vētrainus aplausus, kas arī ir lielākā un sirdi sildošākā balva jebkuram māksliniekam.

Foto: instagram/samantatina

Jau otro reizi, pateicoties tērpu dizainerei Emmai Salimovai, Samanta Tīna izskatījās eleganta, sievišķīga, un ne tikai savas uzstāšanās, bet arī tērpa dēļ bija viena no spilgtākajām dalībniecēm otrās dienas konkursā.

Savu prasmi dziedāt duetā izrādīja arī dziedātājs Intars Busulis, kurš uzstājās kopā ar Ukrainas pārstāvi Gaļinu Bezruku.

Duets no katra žūrijas pārstāvja ieguva pa 11 punktiem, un Gaļina jau otro konkursa dienu saņēmusi pašu augstāko novērtējumu. No konkursa laureātes dziedātāja Samanta Tīna atpaliek par astoņpadsmit punktiem.

«Mums šodien bija viss SUPER! Paldies manam dueta partnerim! Šovakar mēs bijām lieliski,» pēc uzstāšanās sociālajos tīklos raksta Samanta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu