Cietumā miris skandalozais «Backstreet Boys», «NSync» menedžeris Perlmans

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

62 gadu vecumā ieslodzījumā miris skandalozais Backstreet Boys, NSync menedžeris Lū Perlmans (Lou Pearlman), kurš savulaik veicis vienu no vērienīgākajām krāpniecībām Floridas vēsturē.

25 gadu sodu Perlmans izcieta Maiami cietumā. Viņa nāves iemesls pagaidām netiek atklāts.

Uz ziņām par Perlmana nāvi reaģējuši vairāki slaveni mūziķi, to skaitā bijušais «'NSync» dalībnieks Džastins Timberleiks (Justin Timberlake).

«Ceru, ka viņš ir atradis mieru. Lai dievs svētī, dusi mierā,» tvītoja dziedātājs.

90. gados Perlmans bija uzbūvējis iespaidīgu «Trans Continental» izklaides impēriju, tiesa, tā balstījās uz krāpnieciskiem principiem. Topos dominēja daudzi viņa kompānijas mūziķi - «Backstreet Boys», «'NSync», «O-Town» u.c.

«Dzirdēju, ka Lū Perlmans aizgājis mūžībā,» tvītoja grupas «N Sync» bijušais dalībnieks Lenss Bass. «Viņš nebija godīgākais uzņēmējs, taču bez viņa es nenodarbotos ar to, kas man patīk. Dusi mierā, Lū.»

«Viņu var mīlēt vai nīst, taču Lū daudziem no mums palīdzēja uzsākt karjeru. Žēl, ka viņš ļāva alkatībai ņemt virsroku,» raksta Ešlijs Pārkers Endžels no «O-Town».

2005. gadā Perlmans tika notiesāts uz 25 gadiem par finanšu piramīdas izveidošanu, kuras kopējais parāds investoriem sasniedza 300 miljonus ASV dolāru (270 miljonus eiro).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu